Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha a csaj műveletlen?

Mit tegyek, ha a csaj műveletlen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kevés filmet látott, kevés előadót ismer... Kevés a közös téma, legalábbis ilyesmiket nem nagyon lehet előtte felhozni, de nagyon szeretnék vele összejönni.

2014. nov. 16. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudod nekem a film kifejezés a Ponyva regénynél, az Aliennél, a Terminátornál, és Tarantinonál kezdődik.

A zene Jerry Lee Lewisnál, Guns andRosesnál.

E.T.? Gyerek film....ugye ezeket az érveket nem komolyan írtad

2014. nov. 16. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Ettől nem műveletlen, csak más a stílusa.

Ha nagyon más a stílusa, lehet, úgysem jönnétek ki. De ha tetszik, próbálkozni lehet, hátha hatással lesztek egymásra, és mindkettőtök látóköre szélesedik:)

2014. nov. 16. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne kezdj bele ebbe a kapcsolatba, mert idő kérdése és egyszerűen kínlódás lesz minden pillanat amit egy ilyen ember mellett eltöltesz.Hiába próbálod majd emelni, és felfelé húzni, képtelen leszel rá, mert nincs igénye az ismeretre, nincs igénye az ilyen embernek tartalmas beszélgetésekre, csak a felszines bulvárinformációk elégíti ki őket. Akár férfiről akár nőről van szó. Ez olyan mint az olvasás: egy olvasott, tájékozott ember, aki vágyik az információáramlásra, egy olvasatlan ember mellett egyszerűen egy idő után képtelen hosszabb időt eltölteni. Hiába néz ki jól a másik vagy öltözik divatosan, halál az ilyen kapcsolat.
2014. nov. 16. 12:44
 14/15 anonim válasza:

"Egyszerűen kevés filmet látott, kevés előadót ismer... "

Ez a hét kérdése! :D Ritkán szólok hozzá mert lepontoznak, de ezt bocs nem bírom kihagyni! :XD

Hát szerintem te sem lehetsz valami művelt ha ilyenekről akarsz vele beszélgetni. Én is kevés előadót ismerek, és az is power metal szóval nem közismert rohadtul, emiatt nem leszek műveletlen?! :XD Attól lennék ha nem tudnám mi volt 1848. március 15. a Pilvax kávéházba hagyomány szerint mi történt, vagy mi volt történt 1492.-ben meg ehhez hasonlók. Esetleg a Newton három törvénye. Vagy a montesquieu féle három hatalmi testület elválasztás mit jelent. Na ezek már életbe vágó dolgok, nem az, hogy kiknek piros színű a fénykardja és kinek hupilila. :D

Azért életbe vágó mert ezek képzik a történelmi konzekvenciádat. Ha elvágsz valakit a VALÓDI tudástól. Sokkal könnyebb ugyanis diktatúrát csinálni egy olyan országba ahol az emberek nincsenek tisztába azzal, hogy miért olyan amilyen a világ, mik voltak a mozgató rugói. Nézd meg egy diktatúrát úgy van megépítve, hogy az emberek ne legyenek tisztába nemzetük értékével és a világ történelem teljes képével, hogy egyoldalú legyen. Hogy műveletlenek, ostobák legyenek.

Az U.S.A gávornömönt megy a nyugati országok is ezt csinálják, csak finomabb eszközökkel, filmekkel és zenékkel lekötik a fiatalok figyelmét, hogy ne inkább ne ezekkel foglalkozzanak ami van most, hogy lett ilyen.

A fizikát, matekot meg már gondolom nem is mondom, miért fontos...

Ha rám hallgatsz akkor inkább ilyenekről próbálj vele beszélgetni abból vond le mennyire értelmes.

2014. nov. 16. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Te jó ég, én láttam ezeket a filmeket! Akkor ez most már a műveltség csimborasszója? Nem is művelem magam tovább, most már mindenki engem akar. :D
2014. nov. 16. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!