Mit tegyek, ha a csaj műveletlen?
Tudod nekem a film kifejezés a Ponyva regénynél, az Aliennél, a Terminátornál, és Tarantinonál kezdődik.
A zene Jerry Lee Lewisnál, Guns andRosesnál.
E.T.? Gyerek film....ugye ezeket az érveket nem komolyan írtad
Ettől nem műveletlen, csak más a stílusa.
Ha nagyon más a stílusa, lehet, úgysem jönnétek ki. De ha tetszik, próbálkozni lehet, hátha hatással lesztek egymásra, és mindkettőtök látóköre szélesedik:)
"Egyszerűen kevés filmet látott, kevés előadót ismer... "
Ez a hét kérdése! :D Ritkán szólok hozzá mert lepontoznak, de ezt bocs nem bírom kihagyni! :XD
Hát szerintem te sem lehetsz valami művelt ha ilyenekről akarsz vele beszélgetni. Én is kevés előadót ismerek, és az is power metal szóval nem közismert rohadtul, emiatt nem leszek műveletlen?! :XD Attól lennék ha nem tudnám mi volt 1848. március 15. a Pilvax kávéházba hagyomány szerint mi történt, vagy mi volt történt 1492.-ben meg ehhez hasonlók. Esetleg a Newton három törvénye. Vagy a montesquieu féle három hatalmi testület elválasztás mit jelent. Na ezek már életbe vágó dolgok, nem az, hogy kiknek piros színű a fénykardja és kinek hupilila. :D
Azért életbe vágó mert ezek képzik a történelmi konzekvenciádat. Ha elvágsz valakit a VALÓDI tudástól. Sokkal könnyebb ugyanis diktatúrát csinálni egy olyan országba ahol az emberek nincsenek tisztába azzal, hogy miért olyan amilyen a világ, mik voltak a mozgató rugói. Nézd meg egy diktatúrát úgy van megépítve, hogy az emberek ne legyenek tisztába nemzetük értékével és a világ történelem teljes képével, hogy egyoldalú legyen. Hogy műveletlenek, ostobák legyenek.
Az U.S.A gávornömönt megy a nyugati országok is ezt csinálják, csak finomabb eszközökkel, filmekkel és zenékkel lekötik a fiatalok figyelmét, hogy ne inkább ne ezekkel foglalkozzanak ami van most, hogy lett ilyen.
A fizikát, matekot meg már gondolom nem is mondom, miért fontos...
Ha rám hallgatsz akkor inkább ilyenekről próbálj vele beszélgetni abból vond le mennyire értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!