Megéri fecsérelni az időt a magasabb lányokra?
15 éves fiú vagyok.
Kb. 163 cm.
Ez rohadt kevés, és nagyon zavaró.
A másik gond, hogy nagyon vékony vagyok, amin semmivel nem lehet változtatni, mert genetika.
A korombeli lányok kb. 65%-a magasabb nálam.
A többség csak pár centivel, de korábban próbálkoztam olyanoknál, akiknél csak pár centi különbség volt, de rendszerint emiatt le is koptattak.
Nem tartom magam jóképűnek, mert az arcom is nagyon kisgyerekes, de nem vagyok csúnya. Tehát, az arcom elfogadható.
Sok-sok-sok-sok olyan lány van, aki kb. egy magas velem, vagy 1-2-3 cm-el magasabb nálam, de náluk nem merek kezdeményezni.
Mindig olyan csajt keresek aki alacsonyabb nálam, de elég nehéz 150 centis lányt találni.
Most van egy aki tetszik, talán egy magasak vagyunk, de nem merek kezdeményezni nála, mert az alkatom miatt önbizalmam sincsen.
Mit tegyek?
15 éves vagy...fiúként még simán nőhetsz -na jó, nem kilómétereket, de néhány centit még húsz éves korodig!
A genetikai adottság egy dolog, de ha zavar az alkatod vékonysága, akkor rá tudsz segíteni mozgással, izomépítéssel. Lehet, hogy nem leszel "kigyúrt vadállat", de erősebb külsőt érhetsz el. ;)
De ami a legfontosabb, nyugodtan kezdeményezz lányoknál! ÉS Ne keseredj el, ha visszautasítanak egy páran, ha magasabb lennél, is benne lenne a pakliban, hidd el!
Igyekezz a személyiségvonásaidra gyúrni! ;)
Légy lovagias, jó humorú, kedves...
Én évekig egy nálam kb 10 cm-vel alacsonyabb fiúba voltam szerelmes ;)
lány voltam >20 felett.
Mondjuk, én nem próbálkoznék, de ez más tészta. A magas lányok ugyanis nagy lábon élnek, én meg ki nem állhatom, ha az előszobámban egy 40-es rocsó csúfkodik.
Ellenben a te eseted más. Sok olyan párt látni,ahol a csaj magasabb a fiúnál, és láthatóan jól megvannak. Ha téged nem zavar, hogy fel kell nézned a lányra, és lábujjhegyre kell állnod, ha meg akarod csókolni, akkor hajra.
Kedves #3!
Milyen jol is nezne ki egy 170 cm feletti no 36-os labakkal. .engem valószínűleg be sem engednél (41-es) :O :D
A lányok előbb nőnek meg, mint a fiúk, ezért van most ez a helyzet. Én 12 évesen álltam meg a növésben, azóta is 160 centi vagyok. A szüleim se magasabbak nálam, nem is szeretem a 175 centinél magasabb fiúkat.
Nyugodtan udvarolj annak a lánynak, aki tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!