Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan írjak rá lányokra?

Hogyan írjak rá lányokra?

Figyelt kérdés

Szóval úgy kezdeném, hogy alapvetően önbizalom hiányos voltam mindig is. 8 év folyamatos verés, megszégyenítés és egyedüllét után elballagtam és gimnáziumba mentem. Itt alapvetően barátokra leltem és normálisabb lett a helyzet. Viszont egyszerűen nem tudtam beszélgetést kezdeményezni lányokkal. Aztán egy napon az egyik haverom bemutatott egy lány ismerősének aztán hárman beszélgettünk egy ideig. Innentől már annál a lánynál nem volt gondom, beszélgettünk meg minden. A vége az lett, hogy összejöttünk. Vele elvesztettem a szüzességem meg vele volt az első csókom. Egy ideig ezeknek tulajdonítottam a félénkségemet (hogy majd a lányok tapasztaltabbak és kiröhögnek meg minden hülyeség). Aztán kb egy éve szakítottunk. És a leányzó szerint miattam és csak én vagyok hibás az egészért. Egy ideig öngyilkos hajlamaim is voltak, de most egy év után úgy érzem, hogy alapvetően helyre álltam.

Szóval szeretnék végre találni egy lányt, akivel lehet normális kapcsolatom. Továbbra se merek viszont odamenni és beszélgetést kezdeményezni. Azt tudom, hogy ha már úgyahogy ismerjük egymást, akkor menne a többi meg minden. Szóval mit írjak? Mert már ráírtam múltkor egyre (egy egyszerű Szia-t) és válaszra se méltatott.

Előre is köszönöm! :)

2014. okt. 2. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
"csá"
2014. okt. 2. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne írj rá, menj oda, azt jobban értékelik általában, én is.
2014. okt. 2. 16:14
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen odamennék tényleg, de egyszerűen félek, meg nem tudnék beszélgetni vagy nemtom
2014. okt. 2. 17:44
 4/5 Anna126 válasza:
Szia, szerintem aranyos ha facebookon írsz rá valakire, de ha személyesen mennél oda sokkal nagyobb esélyed lenne,hiszen szemtől szembe teljesen mások az emberek! Én lány vagyok és jó dolognak tartom,ha egy fiú oda mer menni a lányhoz! Ne, félj a lányok egyik fiúval sem gonoszak mert minden elismerés nekik! Legfeljebb azt mondja hogy bocsi de nem szeretne semmit, akkor tovább állsz és mond magadban, hogy így jártál! Nem szabad félni a lányoktól, hiszen mi pontosan azt várjuk,hogy ti gyertek oda! :)
2014. okt. 2. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
már megoldódott a probléma köszönöm :D
2014. okt. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!