Fiúk mennyire zavarna ez ha megtudnátok a barátnőtökről?
igazából nem erről szólt a kérdés de tedd fel akkor privátban ha nagyon érdekel :)
(férfiaknak van pultos munka is mint kocsmáros de azt nem nagyon ismerem és az avatárodnak nagyon helyesnek kell lennie ami nem olcsó)
Illetve lehetsz férfi táncos meleg bárokba de vannak bárok öreg hölgyeknek is ha jól tudom oda nem szoktam járni
egy válaszoló se kérdezte meg elképesztő....
szóval
mi a fa*szomnak fizet bárki is azért hogy vetkőzz egy játékban? egy játékban ,karakterrel,egy másik karakternek? ez idiótaság.Még csak nem is igazi pina.
spanyol csizma,van olyan játék,na azt játszanám az összessel,hátha bevallják mi a jó benne.Mert érdekel.
Összefoglalnám röviden a kérdéseimet:
He?
utolsó a kérdésedre válaszolva:
Jó kérdés, sok ember ez az igazi világ ahol magam lehet jól kereső üzletemberek fiatal gazdag tinédzserek és stb ez egy világ a mi másunkra rengeteg város megtalálható nem csak az éjszakai életről szól és szexről lehet családod kiskutyád macskád gyereked élhetsz álmaid amerikai lakóparkjában véhezgetsz sokféle munkát amiárt igazi pént kaphatsz ha mások megveszik értékelik ez egy komplex világ a mi világunk másolata ahol az lehetsz aki akarsz
durva példa: akiket ez érdekel létezik vámpír sztriptíz illetve xxx klub is igazából tünde is lehetsz akármi bármi :)
egy másik példa csak nézelődtem a világban és elraboltak a 20-as évek brooklinjába és bezártak egy ketrecbe szóval bármi megtörténhet :)
fde elszöktem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!