Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan hívjam fel a figyelmét...

Hogyan hívjam fel a figyelmét magamra, mikor félek a kudarcoktól? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Tetszik egy 18 éves srác az iskolából.Már régen kinéztem őt..már rá is jött szerintem hogy nem véletlenül mosolygok rá,meg pirulok el mikor meglátom őt,meg nem véletlenül figyelem őt..osztálytársaim azt mondják hogy ő is oda szokott rám nézni...akkor talán bejövök neki?Várjam meg míg ő lép?Vagy nem gáz ha lány létemre leszólítom?És mit mondhatnék neki??
2014. nov. 14. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem gáz ha lány létedre kezdeményezel csak ezzel az a baj, hogy ez kívülről olyan mintha te futnál ő utána és nem ő te utánad.

Valahogy úgy kéne alakítani hogy te szólítod le de meg maradjon a női méltóságod azaz ő hívjon randizni és ne te őt!

Hm semleges dologról kéne nyitni a beszélgetést majd azzal kéne végződnie hogy láttad éppen mik mennek a mozikban de nincs kivel meg nézz egy jó filmet és ebből lekelesz vennie hogy elkéne hogy hívjon moziba téged azaz ő hív így randira téged és nem te őt mert az nagyon nem mindegy egy nő ne fusson pasi után mert az szégyen! De ha a pasi fut a csaj után az romantikus. :)

A semleges beszélgetési nyítás pedig amikor egymás mellett van órátok akkor kérdezd meg tőle hogy mi a véleménye a tanárról ( aki jönni hozzá) és füllenteni kéne neki azt hogy csak azért kérded mert ő hozzá fogsz járni korrepetálásra.

2014. nov. 14. 18:43
 2/3 anonim válasza:

Mi ez a hülyeség, előző? Kedvelik egymást, tökmindegy, hogy melyikük kezdeményezik.

Ha rám hallgatsz, akkor nem fogsz ilyen bonyolult taktikákba belemenni, mint amiket az előző javasolt. Csak természetesen.

2014. nov. 14. 23:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mind a kettőtöknek:)
2014. nov. 15. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!