Hogyan álljon az ember korrekten az emberehez, ha?
Ha azt tapasztalom, hogy senkinek semmi nem jó...Bármit teszek, bármennyire próbálkozok...Az emberek vadparasztok. Például ha egy emberrel nagyon kedves vagyok, felkaparom a földről, ha épp rossz időszaka van, vigasztalom, felvidítom...érdeklődök felőle mindig, kedves vagyok vele stb, akkor miért bunkózik velem és miért beszél úgy velem, mint a sarki csövessel?
Ha régi ismerősre ráírok, hogy hogy van, mi van vele (régen is sokszor tahó volt ok nélkül), és két szót ír, bunkózik, majd nem ír vissza?
Mindig normálisan állok a srácokhoz/férfiakhoz, de mégis soha semmi nem jó...Ha keresed, az a baj, ha nem keresed akkor meg az. Bármit teszed soha semmi nem elég, nem jó. Mindig én vagyok a szar...miközben mások szerint is, meg sztem is elég dekoratív vagyok, szoktam tetszeni a fiúknak, de amikor az ismerkedésre kerül a sor, senkibe semmi gerincesség, korrektség nincs..
Ezek után a következő x egyedhez hogyan álljon az ember? Nincs kedvem kedvesnek lenni, nincs kedvem kitenni szívem lelkem, hogy utána semmibe se vegyenek.
23L
Hu most aztán belekötöttél vmibe....Egyed...igen is egyed...Az állatot sokszor többre becsülöm, mint az embert.
Nem foglalkoznak mással, míg a saját gondjukat meg nem oldják? Az élet tele van gonddal..nincs olyan, hogy mindig minden klappol. Nálam se...attól függetlenül tudok normálisan viselkedni másokkal. Akik utána úgy beszélnek velem,mint vmi darab sz...ral.
"Az állatot sokszor többre becsülöm, mint az embert. "
Én nem reménykednék addig váltzásban, míg így fogod fel. Tele vagy hiedelmekkel. Ahogy 89%-os írta, azért vagy mindenkivel kedves, mert szeretetéhes vagy és nem szívből csinálod, amit, hanem elvárod, hogy visznozzák. Nem kell mindenkivel kedvesnek lenned. Válassz hasonló barátokat, akikkel érdeklitek egymást. Legyen csak 1 vagy 2 max 3 igaz barátod, nem kell egy klán.
én érzelmileg bölcs vagyok akkor :) ezt is megtudtam....
hát igen előfordul,lehet veled van bajuk,kedvesség attól kell akitől kell ,tőled meg semmi,nincs rád igény,ez szomorú..
"Férfiak esetében ez általában tíz perc beszélgetés után kiderül. Van akinél sokkal kevesebb is elég. "
Büdös francokat!
"....hanem ismerkedésről, randizásról..Hogy pl valakivel ismerkedsz....kedves vagy rendes....aztán utána úgy beszél veled mint a ....."
Ismételten azt tudom írni, hogy csak a bunkókat veszed észre, aki nem nagyképű, egista, faszagyerek az számotokra nem férfi...
#10: "Férfiak esetében ez általában tíz perc beszélgetés után kiderül. Van akinél sokkal kevesebb is elég."
Ismerem ezt az érzést. Nem tudom miért, de rólam abban a pillanatban, ahogy megjelenik a hozzászólásom, a nők rögtön megbillogoznak, és nem tudom a konkrét okát a degradálásnak.
(hangos felröhögés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!