Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan álljon az ember korrekt...

Hogyan álljon az ember korrekten az emberehez, ha?

Figyelt kérdés

Ha azt tapasztalom, hogy senkinek semmi nem jó...Bármit teszek, bármennyire próbálkozok...Az emberek vadparasztok. Például ha egy emberrel nagyon kedves vagyok, felkaparom a földről, ha épp rossz időszaka van, vigasztalom, felvidítom...érdeklődök felőle mindig, kedves vagyok vele stb, akkor miért bunkózik velem és miért beszél úgy velem, mint a sarki csövessel?

Ha régi ismerősre ráírok, hogy hogy van, mi van vele (régen is sokszor tahó volt ok nélkül), és két szót ír, bunkózik, majd nem ír vissza?

Mindig normálisan állok a srácokhoz/férfiakhoz, de mégis soha semmi nem jó...Ha keresed, az a baj, ha nem keresed akkor meg az. Bármit teszed soha semmi nem elég, nem jó. Mindig én vagyok a szar...miközben mások szerint is, meg sztem is elég dekoratív vagyok, szoktam tetszeni a fiúknak, de amikor az ismerkedésre kerül a sor, senkibe semmi gerincesség, korrektség nincs..

Ezek után a következő x egyedhez hogyan álljon az ember? Nincs kedvem kedvesnek lenni, nincs kedvem kitenni szívem lelkem, hogy utána semmibe se vegyenek.

23L

2014. nov. 13. 21:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Senkinek semmi nem jó?

Magadnak felelj meg, ne másoknak!

2014. nov. 13. 21:30
 2/20 anonim ***** válasza:
Talán nem bunkókkal kellene ismerkedni...
2014. nov. 13. 21:31
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem szabad általánosítani. Én például nem vagyok vadparaszt. Jobb társaságot kell keresned.
2014. nov. 13. 21:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Mert szerinted előre tudom, hogy tahó? Az a durva, hogy annak ellenére tahó, hogy én kedves vagyok vele meg a seggét is kinyalom.
2014. nov. 13. 21:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Tehát, a lényeg, hogy valaki miért kiba......ott bunkó, ha a másik mindig is kedves volt vele?
2014. nov. 13. 21:33
 6/20 anonim ***** válasza:
A régi ismerősök nem véletlenül "régiek".
 7/20 anonim ***** válasza:
Enyémet is kinyalhatnád.
 8/20 anonim ***** válasza:
Igen.Gyorsan meg lehet tudni ki a bunkó és ki nem. Nekem ilyen problémám nincs. Kicsit jobb emberismerő készség kell. A mai fiataloknak ez a problémájuk. Főleg a lányoknak. Összejönnek mindenkivel, utána meg sírnak, hogy nem ezt érdemlik, miért tették ezt vele. Azért mert még nem nőttek fel és nem értek abba a korba. Régen jobb volt, a gondolkodás mód is.
2014. nov. 13. 21:35
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs hozzá kedved ne erőltesd.
2014. nov. 13. 21:37
 10/20 anonim ***** válasza:

"Mert szerinted előre tudom, hogy tahó?"

Férfiak esetében ez általában tíz perc beszélgetés után kiderül. Van akinél sokkal kevesebb is elég.

"Az a durva, hogy annak ellenére tahó, hogy én kedves vagyok vele meg a seggét is kinyalom."

Igen, ez tipikus női szokás, aki pedig kedves lenne veletek, azt nem hogy férfi, de még emberszámba se veszitek.

Ó és az egoista, öntelt, bunkó embereket nem érdekli, hogy kedves vagy e velük.

2014. nov. 13. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!