S. O. S.! Hogyan jöjjek össze a lánnyal?
Nagyon szerelmes vagyok az egyik lányba az oszályból, de bizonytalan vagyok, hogyan is tudassam vele/tudjam meg hogy szeret e. Gondoltam rá, hogy egyszer szünetben félrehívom, elvonulunk valami olyan helyre ahol kevesen vannak, de ez eléggé nehézkés, mert folyton ott vannak körülötte a barátnői és ìgy eléggé nehéz lenne...
Többször is volt olyan érzésem, hogy lehet hogy ő is érez irántam valamit, de lehet, hogy csak képzelődtem, bár nem egyszer mondta az egyik haverom, hogy folyton engem nézett órán, de valószínűleg csak ugratott, mert nem tudja, hogy szerelmes vagyok a csajba, mert ha tudná és nem lenne igaz hogy engem néz, nem mondaná.
Többször próbáltam "letesztelni", hogy hogyha egyedül megyek át az iskola egyik épületéből a másikba(100-200méter), vajon jön e utánam vagy valami, de nem...
Gondoltam rá, hogy írok neki szerelmes levelet (papír alapon) és azt becsempészem a táskájába, hogy ha majd hazamegy, megtalálja. Csak az a gond, hogy fogalmam sincs pontosan mit írjak. Hogyan szólítsam meg? Gondolom nem úgy, hogy:"Tiszelt ....!"
Segítsetek légyszives!!!
Előre is köszönöm!!!
Pedig tényleg a határozott fellépés tenne jót, hiába vannak ott a barátnői, menj oda és kérd meg, szeretnél beszélni vele egy keveset. A levéllel az a baj, hogy mikor otthon elolvassa, ugyanúgy barátnőivel fogja megbeszélni, onnan pedig nem a saját véleménye fog dönteni, hanem a sleppé.
Egyébként az, hogy letesztelted, követ-e téged aranyos, nem egy kóbor kutyáról beszélsz. :-)
Igazad van, köszi!
Jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!