Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan jöjjek össze egy 23...

Dávidking20 kérdése:

Hogyan jöjjek össze egy 23 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Én 21 vagyok jelenleg (fiú) és elég érett gondolkodású, viszont vicces és laza is tudok lenni. Még nem volt dolgom nálam idősebbel, mit tudnátok ajánlani, amivel összetudnék jönni vele. Tippek,trükkök érdekelnének.

Csak komoly emberek írjanak

KÖszi:)

2013. nov. 5. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig legyen nálad járókeret. Ekkora korkülönbségnél nagyon jól fog jönni, ha már nem bír járni.
2013. nov. 5. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy egy 21 évessel. Mit gondoltál, mi a különbség egy 21 és egy 23 éves lány között (a két éven kívül)?
2013. nov. 5. 13:17
 3/6 anonim válasza:
Nem hinném hogy elég érett vagy hogy ilyen hülyeséget kérdezel... Már ne is haragudj de félretéve a hülye kérdést, egyszerű a válasz : Vedd természetesnek hogy ő 2 évvel idősebb és nem hinném hogy ezen kéne fenn akadnod. Ha tetszel neki és komolynak gondol (amit a kérdésedből kétlek) akkor őt sem fogja érdekelni hogy idősebb. Vannak lányok akik szeretik a náluk valamivel fiatalabb pasikat. Akik az idősebb pasikat szeretik azok meg alapból furcsák, és nem pár évvel idősebbekre gondolnak olyankor. Tippek trükkök minek kellenek egy 21 éves srácnak? Na jó mindegy nem idegesítem magam.
2013. nov. 5. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg fiú, miért holnap átmész Terry Blackbe?
2013. nov. 5. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg, mennyire ismeritek mar egymast. Ha meg alig, akkor erdeklodj a tanulmanyairol, munkajarol, szabadidos tevekenysegeirol stb. HA mar jobban, akkor en elnek azzal, amikor mondja, hogy milyen faradt, te felajanlanad a masszazst, vihetsz bele erzekiseget :-)
2013. nov. 5. 13:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok éretlen, de köszönöm a hozzászólásokat :)

én ezt csak azért kérdeztem, mert van egy olyan gondolatom miszerint a lányok hamarabb érnek (ez köztudott) és, hogy ez a 2 év vajon akkora hézagot jelentene kettőnk között, de azóta átgondoltam és nem hiszem :)

2013. nov. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!