Helyes barna hajú, barna szemű fiúk?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 20:00
1/17 anonim válasza:
A haj meg a szemszín stimmel hogy helyes vagyok-e döntsd el te :D
2/17 TheHologram válasza:
Nem páva,nem swag,de mondhatod.
3/17 anonim válasza:
Ebből a mondatból hiányzik az állítmány.
4/17 anonim válasza:
páwa, swag, divatos... Hajajj. Hiába vagyok barna-barna kombó, de divatos meg swag akkor leszek mikor Győzike miniszterelnök
5/17 A kérdező kommentje:
Tudod azokból a mondatokból amelyből az állítmány hiányzik a mondat végére kell írni zárójelbe, hogy lesz vagy van és ott az állítmány csak relytett.
2014. nov. 13. 20:08
6/17 anonim válasza:
ReJtett állítmány sem létezik, nemhogy relytett (sic!).
8/17 anonim válasza:
Micsoda meglepetés az egyetlen kérdés ahol barnákat keresnek naná, hogy kamu trollkodás...
9/17 anonim válasza:
helyes vagyok :D barna a hajam és a szemem is barnás azthiszem
10/17 anonim válasza:
Sehol nem ír rejtett állítmányról, csupán annyit, hogy hiányozhat egyes esetekben, de az elég rendkívüli. Ez nem olyan. Ide bármit behelyettesíthetsz. Pl. Helyes, barna hajú, barna szemű fiúk kiverik egymásnak?
A wikipedia meg amúgy sem hiteles forrás.
Tessék, keress rá a rejtett szóra, és egyből olvashatod a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!