Szerintetek milyen lenne ha karácsonykor adnék az orvosomnak egy doboz sütit?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az orvosom (nőgyógyász) és arra gondoltam hogy amikor megyek hozzá át adom neki. Én sütöm a sütit. Ti mit szólnátok hozzá a helyében? :)2014. nov. 13. 19:57
1/7 anonim válasza:
Hát lehet ajánlatnak venném. De ez én vagyok. :D
2/7 anonim válasza:
szerintem eleg lenne ha a legkozelebbi vizsgalaton megmondanad neki, hogy a rendelon kivul is elmelyulhet a vulvadban
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ne :D megértettem
2014. nov. 13. 20:06
4/7 anonim válasza:
"Szóval akkor ne"
A nagy francokat ne! Én végzős orvostanhallgató vagyok és szerintem bizton állíthatom, hogy az orvosok 95 százaléka szereti a sütit. Persze azért az nem árt, ha nem 90 éves nagyiként, gombás vaginával adod a sütit oda.
5/7 A kérdező kommentje:
Végre valaki :) Köszönöm!
2014. nov. 13. 20:14
6/7 anonim válasza:
Vihetsz neki, szerintem elfogadja, de az is lehet, hogy nem veszi a célzást, csak hálás gesztusként értelmezi és hazaviszi az asszonynak. :)
7/7 A kérdező kommentje:
nincs párja. különben nem kezdenék ki vele :) próba szerencse. :)
2014. nov. 13. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!