Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők ismerkedés alatt miért...

A nők ismerkedés alatt miért dühöngenek, tajtékoznak azon, és miért kérik számon, ha a férfi más nőkkel is szóba áll, miközben a férfi úgy látja, hogy valójában nemigazán csigázta fel az ominózus nőt?

Figyelt kérdés

A legutóbbi esetben az utcán megálltam egy régi, csinos osztálytársnőmmel beszélgetni néhány percre, és Murphy-törvénye szerint pont akkor bukkant fel az utcasarkon a hölgyemény, akivel mostanában ismerkedtem.

Viszont ez az ismerkedés nem alakult túl jól, az elmúlt hetekben nemigazán keltettem fel az érdeklődését, folyton csak és kizárólag én kerestem, és elérkezett a mi kis ismerkedésünk egy olyan fázisba, hogy úgy éreztem, untatom őt, nem vagyok számára érdekes, nem tartja érdekesnek a hobbijaimat, a világnézetemet, nem nagyon beszél magáról, folyamatosan csak én szórakoztatom őt, de már az sem annyira érdekes, és legszívesebben lekoptatna már végre.

Nem vagyok hülye, hogy futkározzak olyan szekér után, amelyik nem vesz fel, így aztán egyre ritkábban találkoztunk, magyarán hanyagolni kezdtem, de nem láttam azt, hogy hiányoznék neki. Aztán hogy összefutottunk, meglepetésemre érdekes hangnemet ütött meg, úgy beszélt szinte, mintha már egy pár lennénk. Szóval a hangvételéből leszűrtem az akaratosságot, a diktatórikusságot, és elintéztem annyival, hogy "ja hát ő az egyik szeretőm, ő a keddi ügyfelem", és közben szélesen mosolyogtam. Erre teljesen elvörösödött, azt hittem felrobban, majd egy "ja oké, akkor helló, szia" köszönéssel gyorsan elszaladt, én pedig felrántott szemöldökkel, mosolyra görbült szájjal néztem magam elé.

Szóval, tisztelt hölgyeim, ezek a kirohanások, kifakadások, vergődések, őszintén, mégis mire jók? :)

2014. nov. 13. 11:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10: Talán nem úgy látszik?
2014. nov. 13. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha ekkora köcsög vagy, minek randizol nőkkel?
2014. nov. 13. 12:13
 13/21 anonim válasza:
Ez cask egy feltekenysegi jelenet volt. Es indokolatlan is volt.
2014. nov. 13. 12:14
 14/21 A kérdező kommentje:

#12: "Ha ekkora köcsög vagy, minek randizol nőkkel?"

Nyilván köcsög vagyok, hogy nem kezdtem el remegve, reszketve, önmagamat mentegetve magyarázni a nőnek, hogy "jaj ő csak egy régi osztálytársam volt, és nem akarok tőle semmit, és nincs közünk egymáshoz, és sose akartam tőle semmit, és csak egy ártatlan tali volt, és blablabla". Mire föl? Vagy a lábai elé kellett volna rogyjak, mert őkelme a hasára ütve kifakad féltékenységében, holott korábban sem mutatott semmiféle vonzalmat irántam?

2014. nov. 13. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

A kerdezo jo arc. Es tokeletesen igaza van, igy kell banni a nokkel, a nagyreszuk amugy is csak jatszik velunk. Itt a tokeletes pelda.

Respect bro!

2014. nov. 13. 12:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Én csak egyet nem értek. Miért nem attól a nőtől kérdezed? Miért tőlünk? Nő vagyok, mégsem csináltam ilyet, és nem szeretnék valami hp miatt megszólítva lenni. Köszi előre is!

Egyébként nagyon vicces, ahogy fényezni próbálod magad, mintha valami jó fej, laza gyerek lennél. :D

2014. nov. 13. 12:56
 17/21 A kérdező kommentje:

#16: "Én csak egyet nem értek. Miért nem attól a nőtől kérdezed? Miért tőlünk?"

Mert nem lenne értelme. Az viszont aggaszt, hogy nem ez volt az első eset, hogy nem voltam figyelemfelkeltő az ismerkedés alatt, konkrétan egy sótlan, unalmas, lelketlen fadarab voltam, s utána, amikor hanyagolni kezdtük egymást, alamuszi módon mégis sóvárogtak.

"Egyébként nagyon vicces, ahogy fényezni próbálod magad, mintha valami jó fej, laza gyerek lennél."

Nem vagyok laza. Nehezen oldódom, és csendes típus vagyok, emellett a jó fej jelző sem jellemző rám, mert fukar, önző, olykor rosszindulatú is tudok lenni, sajnos. Vannak hibáim.

2014. nov. 13. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nagyon szimpatikus vagy nekem s nagyon jól kezelted ezt a helyzetet, gratula.Így kell bánni a nőkkel.Persze tanuld meg legyőzni az utálatot irántuk és ezzel a módszerrel nagyon sikeres lehetsz közöttük.
2014. nov. 13. 13:07
 19/21 anonim ***** válasza:

A provokatív nicknév okozta előítéletet kezded eltüntetni, ugyanis egész szimpi vagy.

Figyelj, nők és férfiak között is rengeteg a siralmasan h_ülye, kitartóan kell keresgélni, de taktikázni nagyon-nagyon nem éri meg!

2014. nov. 13. 13:10
 20/21 A kérdező kommentje:

#18: "Persze tanuld meg legyőzni az utálatot irántuk és ezzel a módszerrel nagyon sikeres lehetsz közöttük."

Ez az, ami nem megy egy ideje, és ez nálam már igen komoly kóros állapot. Az egyáltalán nem normális, hogy rám néz egy nő például az utcán, és egyből olyan gondolatok forognak a hülye fejemben, hogy "mit bámulsz, te ócska rіbanc, a fаszomra pályázol?" A gond már régóta fel van ismerve, szakemberen nem gondolkodom, mert ugyanazokat mondaná el, amiket neten is, és könyvekben is olvastam a nőgyűlölet pszichológiai megközelítéséről, megoldásairól. Ellenben mégsem merem túltenni magam a fanatikus nőgyűlöletemről. Talán ez onnan eredhet, hogy soha nem volt az életemben olyan nővel kapcsolatos esemény, ami akármilyen szempontból boldogan végződött volna.

#18-19: Méltányolom a bókjaitokat, a vállveregetést, de ez meg a másik kiemelkedő probléma nálam, hogy egy nőtől soha sem lennék képes elismerni semmilyen jó szót semmilyen formában.

#19: "... de taktikázni nagyon-nagyon nem éri meg!"

Pedig úgy érzem, hogy sokkal nagyobb sikereket lehet stratégiázással, színészkedéssel, cselszövésekkel elérni.

2014. nov. 13. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!