Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők ismerkedés alatt miért...

A nők ismerkedés alatt miért dühöngenek, tajtékoznak azon, és miért kérik számon, ha a férfi más nőkkel is szóba áll, miközben a férfi úgy látja, hogy valójában nemigazán csigázta fel az ominózus nőt?

Figyelt kérdés

A legutóbbi esetben az utcán megálltam egy régi, csinos osztálytársnőmmel beszélgetni néhány percre, és Murphy-törvénye szerint pont akkor bukkant fel az utcasarkon a hölgyemény, akivel mostanában ismerkedtem.

Viszont ez az ismerkedés nem alakult túl jól, az elmúlt hetekben nemigazán keltettem fel az érdeklődését, folyton csak és kizárólag én kerestem, és elérkezett a mi kis ismerkedésünk egy olyan fázisba, hogy úgy éreztem, untatom őt, nem vagyok számára érdekes, nem tartja érdekesnek a hobbijaimat, a világnézetemet, nem nagyon beszél magáról, folyamatosan csak én szórakoztatom őt, de már az sem annyira érdekes, és legszívesebben lekoptatna már végre.

Nem vagyok hülye, hogy futkározzak olyan szekér után, amelyik nem vesz fel, így aztán egyre ritkábban találkoztunk, magyarán hanyagolni kezdtem, de nem láttam azt, hogy hiányoznék neki. Aztán hogy összefutottunk, meglepetésemre érdekes hangnemet ütött meg, úgy beszélt szinte, mintha már egy pár lennénk. Szóval a hangvételéből leszűrtem az akaratosságot, a diktatórikusságot, és elintéztem annyival, hogy "ja hát ő az egyik szeretőm, ő a keddi ügyfelem", és közben szélesen mosolyogtam. Erre teljesen elvörösödött, azt hittem felrobban, majd egy "ja oké, akkor helló, szia" köszönéssel gyorsan elszaladt, én pedig felrántott szemöldökkel, mosolyra görbült szájjal néztem magam elé.

Szóval, tisztelt hölgyeim, ezek a kirohanások, kifakadások, vergődések, őszintén, mégis mire jók? :)

2014. nov. 13. 11:38
1 2 3
 1/21 DanteSparda ***** válasza:
26%
hűha te milyen szofisztikált vagy ezek a kifejezések. sznob
2014. nov. 13. 11:40
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

Azt kell mondanom hogy valami bámulatosan szuper módon intézted ezt a dolgot, tanítani kéne :) Gratula!

A nők addig leszarnak amíg mész, tepersz utánuk.Sok nő megpróbál irányítani, hogy lássa hogy nyuszimuszi vagy-e, vagy pedig férfi.Sokszor tesztelnek, szerintem ez is egy teszt volt a nő részéről.

Ne kérdezd meg egy nőtől hogy ez mire volt jó, a nők érzelmek alapján működnek, nem pedig logika alapján.Ezt kell megtanulni és jól használni, ha sikeres akarsz lenni a nők körében.

2014. nov. 13. 11:44
 3/21 anonim ***** válasza:
Ilyennek minek találkozol?! Ha látod, hogy nem érdekled, de már téged se érdekel, akkor minek kell szenvedni? Nem minden nő ilyen, de nevedből eredően nem csodálom, hogy nem jut jobb.
2014. nov. 13. 11:45
 4/21 anonim válasza:
Ülj le fiam, kapsz egy 3-ast erre a szösszenetre.
2014. nov. 13. 11:48
 5/21 A kérdező kommentje:

#3: Véletlenül láttuk meg egymást, miközben a volt osztálytársammal beszéltem, s miután elköszöntünk egymástól, utána így futottunk össze a nővel.

#4: Ignorálva!

2014. nov. 13. 11:52
 6/21 anonim ***** válasza:

JAjjj mert egy szoknyapecér vagy azért!

Megérdemelted volna hogy jól hasba rúgjon.

hahaha

ezek szerint te tartottad unalmasnak a csajt ezért kerestél másikat is mellette ne csodálkozz ha kifakad. És ez a sznob beszéd még jobban idegesít..

2014. nov. 13. 11:53
 7/21 anonim ***** válasza:
jó a neved.. xd
2014. nov. 13. 11:55
 8/21 PearlDiver ***** válasza:
Birtokolni akar, akkor is ha nem történt semmi köztetek. Böki a csőrét hogy nem utána epedezel mindenki mást elfelejtve.
2014. nov. 13. 11:56
 9/21 A kérdező kommentje:

#6:

"JAjjj mert egy szoknyapecér vagy azért!"

:))) Az! Külsőre, belsőre, mindenhogyan. Még jó, hogy ilyen jól tudod...

"ezek szerint te tartottad unalmasnak a csajt ezért kerestél másikat is mellette ne csodálkozz ha kifakad. És ez a sznob beszéd még jobban idegesít.."

Totális képzavar! Miféle sznob beszéd? Nem tartottam őt unalmasnak, inkább érdekesnek, fiatalosnak, sok mindent kérdeztem róla, érdekelt, amíg összejártunk, aztán valahogy ellaposodott az egész. Nem a nő hibája, hogy unalmasnak tartott, ha egyszer unalmas, szürke voltam számára. Mi nem érthető ezen?

2014. nov. 13. 11:58
 10/21 anonim ***** válasza:
Miért nem tartod magad a nevedhez???
2014. nov. 13. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!