Az itt lévő. Fiúk többsége miért kesereg azon h miért nincs/volt/lesz soha normális párkapcsolata?
Én 29 vagyok közel a 30-hoz és még semmilyen kapcsolatom nem volt.
Próbálkoztam sokszor és még többször,de általában azt kaptam az arcomba,hogy erőltetett vagy-Nem lennék képes tapasztalatlan férfival járni.Ha ennyi idősen nem volt még barátnőd ,akkor biztos van veled vmi komoly baj.
Az évek csak teltek múltak és a sikertelenségem egyre nagyobb teherként nyomta a vállam.
10-esnél a pont!
Itt névtelenül megy minden.
Amikor meglattam a kerdes első felet mar tudtam hogy a "miert nem valtoztattok a külsőn"-szöveg jön...
Én nem nagyon szoktam panaszkodni de megtehetnem.
Szerinted kerdező hogyan valtoztassak a kerek fejemen,az arcformamon,a magas homlokomon,a vekonyszálú hajamon?
nekem nem a külsőmmel van a bajom pl hanem a visekedésemmel, és nem, nem sikerült eddig változnom. A külsőmmel max a magasság a bajom, de sok csaj van aki jóval alacsonyabb 170 centinél úgyhogy nem a magasságom a probléma.
22 évesen rohadt kanos az ember azért már, ami feszültségekhez vezet, amit jobb kiírni magamból, minthogy lezúzzak itthon vmit. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!