Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú, hogy mutassam ki...

Van egy fiú, hogy mutassam ki hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Annyi a gáz hogy egy iskolába járunk és egy osztályba vagyok összezárva .

Ad ő is jeleket (ahogy én is próbálok)de mindig elbaromkodjuk..a vége az hogy beszól én megsértődök majd nem szólunk egymáshoz .Egy idő után megint beszélünk mert nem tudok rá sokáig haragudni.Úgy vagyok vele ha lesz valakije hát legyen...beletörődtem hogy egyedül vagyok.

De még is akarom őt,hajlandó vagyok küzdeni,de ha nem akar akkor beletörődök!

A legfontosabb ő nyisson felém,én már nem akarok koppanni

csak próbálom rávezetni nem kell tartania tőlem...

de úgy érzem macskás-néni leszek:))

2014. nov. 12. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Simogasd meg.
2014. nov. 12. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Harapd meg az ajkad
2014. nov. 12. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:

de nem akarok nagyon nyomulós se lenni,valamikor olyan szinten megbánt mikor ökörködünk hogy legszívesebben bekönnyeznék és pofán vágnám majd elmennék!

lehet vele értelmesen beszélni, csak ha haverjai közelbe vannak bebunkózik és egy f***fej válik belőle.de tudom ő is érzi amikor megbánt ,akkor normálisan kezd el velem beszélni.vagy molesztál tovább csak vissza fogottabban.

Meg elvileg szimpatikus neki egy másik lány akit nem ismerek de nem akarom oda adni neki ilyen könnyűszerrel !

2014. nov. 12. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a csöcsöd
2014. nov. 12. 23:17
 5/5 anonim válasza:
Korotok?
2014. nov. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!