Hogyan mutassam ki hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
tudom hogy van már sok ilyen kérdés..csak na..nem találtam pont az én helyzetemre..az van hogy egy két évvel idősebb fiú annyira tetszik meg minden..sose beszéltünk még,de akárhányszor látom megdobban a szívem<3 nagyon tetszik nekem, és valahogy ki akarom mutatni az érzéseim,de ráírni nem merek.meg hát végül is vannak nálam szebb lányok nem biztos hogy bejövök neki. mindegy..régebben olvastam,hogy úgy is ki tudom mutatni,hogy ha jön velem szembe a szemébe nézek és rámosolygok.ez eddig egész jó mert mindig visszamosolyog:D de hogy lehetne még? mert ráírni meg nem merek:l2013. dec. 4. 20:20
1/4 anonim válasza:
ha ő nem lép ezek után akkor felejtős,
merre laksz?
2/4 A kérdező kommentje:
hát sopron felé:D
2013. dec. 4. 20:25
4/4 A kérdező kommentje:
mért te hol laksz.?:D:l
2013. dec. 4. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!