Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Így sose lesz barátom?

Így sose lesz barátom?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, félénk, a többiek szerint fura/gáz/úristen szerintem meg büdös parasztok. Az alakom nem olyan rossz, most kicsit izmosodni szeretnék, hogy formásabb legyek, de ehhez előbb híznom kéne, mert nincs mit rajtam formálni. Bár lehet, hogy ezt rosszul gondolom. Az arcom viszont ritka gusztustalan. Teljesen ki vagyok békülve magammal. Tegnap vettem egy xxl-es férfi pulcsit mert nagy a kapusznija. Egyébként nem vagyok eleresztve pénzügyileg, nem a mai divat szerint öltözök (egyrészt mert nem tetszik, másrészt mert nincs rá pénzem) de nem tartom magam igénytelennek. Tény és való, hogy a kortársaimmal ellentétben nem sminkelek (max.havonta egyszer a szemem) és csak a lábkörmöm festem (mert fekete körömlakkom van, de azt anyám nem engedi). Ettől függetlenül a barátaim kedvelnek (mind a kettő!!) és ha egy társaságban feloldódok akkor jól kijövök másokkal is..kivéve a bunkó,intoleráns,primitív,erkörcstelen lényekkel.. Szerintem empatikus és kedves ember tudok lenni ha akarok, de gyakran észre veszem magamon, hogy ok nélkül indulatos vagyok. Màr kitöltöttem valami személyiségtesztet is, azt dobta ki, hogy INFP vagyok.

Tudom, hogy ennyi alapján nem lehet jellemezni egy embert, de mégis mi lehet az oka, hogy irántam nem vonzódik senki?

2014. nov. 12. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Hülye a kérdés...a lányoknak baromi könnyű pasit szerezni. Fordítva ez egészen más. A helyzet az, hogy 14 év még nem sok. Ha majd 18 éves korodra sem lesz senkit akkor kezdhetsz félni.
2014. nov. 12. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Rossz tarsasagban keresed a szerelmet!

Nem kell ahhoz rengeteg penz, hogy csinosan oltozkodj! De bo cuccokat semmikepp ne hordj!!

2014. nov. 12. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ok: xxl-es ferfipulcsi. Oke, hogy nincs sok penzed, de egy ffipulcsi arabol lehet sztem noit is venni. Ha meg kell vmi a fejedre vegyel siman csak sapkat, ne emiatt egy pulovert. Neked se tetszene sztem egy szeszulo, pantnelkuli toppos fiu..csak mert puha az anyaga
2014. nov. 12. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:

A hízasnak mi ertelme?

A hájból nem lesz izom..

2014. nov. 12. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Hol vannak az ilyen csajok idősebb kiadásban??
2014. nov. 12. 20:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Volt egy rakás női pulcsi is de nem tetszett egyik se..de akkor most dobjam ki? Ahhoz azért drága volt.. Valaki kérdezte, hogy a hájból hogy lesz izom. Nem tudom, de épp erre mondtam, hogy lehet, hogy rosszul gondolom
2014. nov. 12. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
INFP az jó :) Én INFJ vagyok csak csávó meg öreg, de az INFP az közel áll a lelkemhez.
2014. nov. 12. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:
De akkor most a pulcsival mit csináljak?
2014. nov. 12. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:

A zsírból sose lesz izom mert teljesen mas szövet.

Nem kell híznod.

2014. nov. 12. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudod vissza vinni? En azt mondom jarj hasznaltruhaba annyi jo cucc van. Biztos fogsz kapni neked valot!
2014. nov. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!