Így sose lesz barátom?
14 éves vagyok, félénk, a többiek szerint fura/gáz/úristen szerintem meg büdös parasztok. Az alakom nem olyan rossz, most kicsit izmosodni szeretnék, hogy formásabb legyek, de ehhez előbb híznom kéne, mert nincs mit rajtam formálni. Bár lehet, hogy ezt rosszul gondolom. Az arcom viszont ritka gusztustalan. Teljesen ki vagyok békülve magammal. Tegnap vettem egy xxl-es férfi pulcsit mert nagy a kapusznija. Egyébként nem vagyok eleresztve pénzügyileg, nem a mai divat szerint öltözök (egyrészt mert nem tetszik, másrészt mert nincs rá pénzem) de nem tartom magam igénytelennek. Tény és való, hogy a kortársaimmal ellentétben nem sminkelek (max.havonta egyszer a szemem) és csak a lábkörmöm festem (mert fekete körömlakkom van, de azt anyám nem engedi). Ettől függetlenül a barátaim kedvelnek (mind a kettő!!) és ha egy társaságban feloldódok akkor jól kijövök másokkal is..kivéve a bunkó,intoleráns,primitív,erkörcstelen lényekkel.. Szerintem empatikus és kedves ember tudok lenni ha akarok, de gyakran észre veszem magamon, hogy ok nélkül indulatos vagyok. Màr kitöltöttem valami személyiségtesztet is, azt dobta ki, hogy INFP vagyok.
Tudom, hogy ennyi alapján nem lehet jellemezni egy embert, de mégis mi lehet az oka, hogy irántam nem vonzódik senki?
Rossz tarsasagban keresed a szerelmet!
Nem kell ahhoz rengeteg penz, hogy csinosan oltozkodj! De bo cuccokat semmikepp ne hordj!!
A hízasnak mi ertelme?
A hájból nem lesz izom..
A zsírból sose lesz izom mert teljesen mas szövet.
Nem kell híznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!