Csak annyit, hogy szívesen megismerném, barátkoznék.
Úgy vettem észre tetszem neki, ma megint találkoztunk, mosolygott, üdvözölt, talán mintha kissé zavarban lett volna...beszelni nem tudtunk.
De a levelemre nem válaszolt és még múlt penteken elolvasta.
Meddig várjak?
2014. nov. 12. 00:28
1/10 anonim válasza:
Leírtál sok mindent csak a lényeget nem, hogy pl mi volt a levélben, mert ha mondjuk megzsaroltad, hogy megölöd a családját akkor nem csodálom...
2014. nov. 12. 00:36
2/10 anonim válasza:
Ameddig a következő gyikes rád nem ír privátban.
2014. nov. 12. 00:36
3/10 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy nem akar semmit tőled. Vagy van barátnője, de téged sem akar visszautasítani, ezért félre tesz későbbre.
28L
2014. nov. 12. 00:39
4/10 anonim válasza:
Hát ennyire mély dologról nem tudok beszámolni, de múlt pénteken történt velem hasonló: egy kérdés miatt valahogy elkezdtünk itt egy lánnyal irkálni egymásnak, először totális baromságokat, de aztán átfordult a téma ismerkedősbe, meg képküldésbe (mivel nem volt képem, és nem is jutott akkor eszembe, honnan szedjek elő, jobb híján lerajzoltuk magunkat). Végül elmentem aludni, mert eszméletlen fáradt voltam, azóta még írtam rá, de semmi. Mondjuk ez azért volt furcsa, mert valahogy azt vettem ki egyértelműen az üzeneteiből, hogy még fogunk írni egymásnak később. Amíg valami ilyen egyszerűre nem tudok rájönni, addig sajnos a te problémádat se tudom megoldani.
2014. nov. 12. 01:28
5/10 anonim válasza:
Ha egy pasi nem mond se nemet, se igent akkor.....akkor fogalmam sincs, h miert csinalja;-)))))Engem is erdekelne a valasz:-))
2014. nov. 12. 08:34
6/10 A kérdező kommentje:
Leirtam mit irtam, ismerkedni baratkozni szeretnek, leulhetnek inni valamit es beszelgetni, es hogy varom a velemenyet a dologrol.
Nem zsaroltam, es mivel varom a velemenyet igy nyilvan nemleges valaszt is elfogadok, de semmi.
Eleg felenknek tunik, de ebbol mar levehetne hogy szimpatikus, vagy arra var hogy en szolitsam le? :-)
2014. nov. 12. 21:20
7/10 A kérdező kommentje:
Holnap lesz egy hete, hogy irtam neki, nincs valasz.
Ha latom a hetvegen rakerdezhetek mit gondol a levelemrol az mar nagyon nyomulas lenne?
2014. nov. 13. 23:24
8/10 anonim válasza:
5-os vagyok es csak annyi, h innentol NE irj ra.De telleg ne, oka van a hallgatasanak pl meg filozik, merlegel, erot batorsagot gyujt,lezar dolgokat....hagyd h a sajat idejeben keressen meg, ha telleg fontos vagy neki akkor hidd el h megtalal.
2014. nov. 14. 00:40
9/10 anonim válasza:
3. vagyok. Egyszer én is ráírtam egy pasira, akin szintén úgy vettem észre, hogy tetszem neki és 4 hónapra rá írt vissza, mert az egyéb mappába került a levelem fb-n nála és csak akkor vette észre, mert nem nagy fb-s, azt mondta. Jó, tényleg nem volt közös ismerősünk, el is hiszem, hogy tényleg a másik mappába került a levelem, de hogy 4 hónapon át ne vegye észre? Ahogy felvettük egymást ismerősnek, azért látszott, hogy nem csak ritkán lép be... Szerintem félre tett, mert volt valakije.
2014. nov. 15. 08:51
10/10 anonim válasza:
Utolsó! Azért nálam is volt, hogy egy egyéb mappába került levelet csak több hónap után vettem észre, abba a mappára évente 1-szer nézek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!