Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Meddig várjak a válaszára?
Adott egy srác, tetszettünk nagyon egymásnak pár hónapja, ő ezt nem is titkolta, de akkor nekem még volt párom. Azóta nincs...pár napja beszélgettünk facebookon, és én hetek óta csak rá gondolok. Aztán nem bírtam tovább, és 2 napja mindent leírtam neki. Hogy mit érzek, mit gondolok. Láttam, hogy elolvasta, de nem reagált semmit, pedig azóta többször fent volt. Vajon miért nem ír? Meddig várjak rá? Elképzelhető, hogy ennyit gondolkozik? Pedig semmit nem kérdeztem tőle tulajdonképpen, csak annyit írta neki, hogy mi a helyzet, hogy sokat gondolok rá, és szeretném őt jobban megismerni, és rajtam nem múlik semmi. Szerintetek meddig érdemes vele foglalkozni komolyabban, és várnom rá, hátha történik valami? Srácok válaszát is várom, férfi szemmel ők hogy látják ezt. :)
Köszönöm a válaszokat!
Azért nem válaszol, mert nem akar megbántani. Az ilyenen nem kell gondolkodni, hanem érezni kell. Ha érezne vmit, azonnal reagált volna.
Felejtős... Sajnálom.
Lehet, hogy van barátnõje.
Ne irjál már neki, te megtetted a magadét, és várd meg a reakcióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!