Ha még csak most ismerkedünk egymással szex terén, ezt ne hozzam fel?
Figyelt kérdés
még csak ismerkedünk egymás szokásaival, ingerküszöbével, perverzióival de én már nagyon szeretném ha élvezéskor a hosszú hajára mehetnék,régi vágyam de nem merem megkérdezni. szerintetek ha csak spontán ráélvezek akkor mi lesz? ti mit reagálnátok?2014. nov. 11. 20:06
1/7 anonim válasza:
szerintem spontán semmiképp, de felhozhatopd neki, szerintem nem egy olyan fétis, amit különösebben nehéz lenne tolerálni
2/7 Csak én. válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? O mennyire perverz?:)
Amugy en hagynam. Ha szeretem a masikat miert ne?:)
3/7 anonim válasza:
Inkább kérdezz rá, szerintem se valami extrém dolog, én benne lennék, bár vannak itt néha nők akik írják, hogy a hajukra sosem engednék, szóval jobb rákérdezni, nehogy aztán órákon keresztül hisztizzen neked utána.
4/7 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy nem annyira perverz mint én, de egyáltalán nem tudom eldönteni hogy mi lenne a reakcója akár a kérdésre is.. :S
2014. nov. 11. 20:17
5/7 anonim válasza:
Detto ilyen helyzetben voltunk. Megkérdeztem és engedte... Nagyon durva élmény volt
6/7 anonim válasza:
Enyhito korulmeny, ha a zuhany alatt csinaljatok. Nem szarad bele :D
En is engednem, bar az en baratom inkabb a szamat celozza (neha meg korbe is.. Na mindegy). Mi lanyok nen erthetjuk mit elveznek annyira benne, de nem zavar, ha neki jo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!