Létezik ilyen srác?
Figyelt kérdés
Aki magas, vékony, nem felszínes, okos, türelmes, van humora (az se baj ha nincs, csak értékelje az enyémet), szeret kártyázni és ritkán jár szórakozóhelyekre? Kb.melyik az a korosztály ahol elbújtak és hol lehet velük ismeretséget kötni?2014. nov. 11. 18:21
1/21 anonim válasza:
"Aki magas, vékony, nem felszínes, okos, ....."
"Aki magas, vékony, ....."
"..MAGAS, VÉKONY.."
2/21 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. És épp ezért már van barátnőm.
Ja am 14F
3/21 anonim válasza:
Na hol vagy magasvékony haver? Egyébként mi számít neked magasnak, kedves kérdező?
4/21 anonim válasza:
hát magas annyira nem vagyok de a többi talán stimmel:D
5/21 anonim válasza:
Hát én fogjuk rá ilyen vagyok de a humorom morbid és nem szoktam vele másokat fárasztani
6/21 anonim válasza:
Háháh mind vagyok, csak vékony nem:D
7/21 anonim válasza:
Majdnem megfelelek a felsoroltaknak annyi kivétellel, hogy nem vagyok az a nagyon vékony, olyan átlagos testalkatom van. :)
27 éves vagyok és akár itt is ;)
8/21 anonim válasza:
Hát magas vagyok, vékony és sokat járok zsugázni a cigányokkal. Tegnap pl. elnyerték az AirMax Nike cipőmet.
Nagyon kár érte mert mostanság abból kevés van. :'(
9/21 anonim válasza:
cicc, cicc magasvékony, gyere elő:DDD
10/21 October15 válasza:
Kártyázni ? Nagyon kocka vagyok ha erről Heartstone ugrik be? [Nem mintha játszanám csak úgy jött.]
Am akármelyik korosztály és ja vannak.. nem 1 teljesíthetetlen elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!