Hogy kezeljem, ha udvarol egy srác mikor van barátnője?
Bókolgat, udvarol nekem, és ki is mondta hogy tetszem neki és udvarol nekem, mire én rákérdeztem a barátnőjére és azt a választ kaptam, hogy friss kapcsolat még, de nem érez úgy iránta ahogy kellene. Nekem nagyon tetszik a srác, de ez elég unszimpi így, úgyhogy valahogy távolságot kéne tartanom vele, de mivel egy társaságban mozgunk, elkerülhetetlen hogy találkozzunk, plusz facebookon is folyton rám ír mostmár. Legszívesebben megmondanám neki, hogy ez szem*tség, hogy a barátnőjével ezt csinálja, de nem akarok összeveszni vele, mert nem szeretnék feszkót a közös társasági összejöveteleinken.
19/L
Elutasítod simán egyszer, ha próbálkozik tovább, akkor attól függően, hogy mennyire vagy türelmes, talán még egyszer. Ha ismét bepróbálkozni, na akkor küldeném el a búsba.
Mellesleg ha a barátnője is a társaság része, akkor lehet tudatni is vele.
biztosra akar menni.
jelezd neki egyértelműen h tetszik neked de a barátnője miatt nem lehet több.
most persze azontúl h szemétség amit ő csinál, valahol az is az amit te, és a helyzetedben lévő lányok ezrei csinálnak. ilyenkor van h a srác dobja a másik csajért a kedves aranyos stb barátnőjét. aztán amikor már szabad a pálya, már nem is olyan izgalmas a csaj számára, és az továbbáll. lényegében ettől tart a gyerek és ami jeleket adsz neki abból végülis jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!