Lányok, nektek bejön?
Figyelt kérdés
Lányok, nektek bejön ez a gitár? Ezt szeretném mevenni és kíváncsi vagyok, hogy nektek tetszik-e. Nekem nagyon tetszik. Ismerkedésnél jelenthet előnyt egy ilyen hangszer?
2014. nov. 10. 21:15
1/12 anonim válasza:
Teljesen letojom. Ha van azt is, ha nincs akkor meg nem hiányolom! ..
2/12 anonim válasza:
Szánalmas,hogy egy gitárt akarsz ismerkedésre használni,hogy ez biztos bejön a nőknek.A zene szeretőknek biztos,de akkor nem téged fognak szeretni csak a gitárt:D
3/12 anonim válasza:
Uh *~* nekem is tetszik :) igazából nem mondom hogy kifejezetten előny de nem is hátrány nálam ilyen bónusz pont :D
4/12 anonim válasza:
Azért vedd, mert Neked tetszik, ne azért, mert másnak. :)
5/12 anonim válasza:
Komolyan mondom ezzel felvágni rohadt gáz.
Pont mint az alapján gitárt választani, hogy bejön-e a lányoknak.
Tudsz egyáltalán játszani vagy meg akarsz tanulni? Vagy csak villogni kell?
6/12 A kérdező kommentje:
Igazából azt az előnyös cucckombót azért raktam bele, hogy ne rakják ki innen :D
2014. nov. 10. 21:22
7/12 anonim válasza:
az a gáz hogy folyamatosan kirakod ezt a rühes gitárt a kérdéseidben.
8/12 A kérdező kommentje:
Tudok gitározni
2014. nov. 10. 21:23
9/12 anonim válasza:
Szép gitár:)ha jàtszani is tudsz rajta az előnyös lehet.
10/12 anonim válasza:
Két gáz van:
- Az egyik, hogy állandóan kiírod ez a kérdést.
- A másik, hogy egy azt hiszed ez érdekel bárkit.
Ha egy csaj a gitárodba szeret bele ott komoly gondolok vannak. Ez nem a disney csenel kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!