Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/férfiak! Titeket zavarna,...

Fiúk/férfiak! Titeket zavarna, ha a lánynak/nőnek, aki amúgy nagyon tetszik nektek, szőrproblémái lennének?

Figyelt kérdés

Tehát ha kicsit erősebb szőrzete lenne a kelleténél (családi ágon örökölte). Nem szakállra gondolok, de mondjuk sötétebb, sűrűbb szőrzet az arcon és nyakon(pár látható szál), kicsi a mellkason, hason. Persze foglalkozna vele, és rendszeresen szőrtelenítene, de azért az látszik valamennyire. Befolyásoló tényező lenne a kapcsolatot illetően? Kiábrándító lenne, akár annyira, hogy emiatt nem jönnétek össze vele/szakítanátok?

Köszönöm a rendes válaszokat!

18/L

2014. nov. 10. 17:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Rühellem a nőket,

"mi a baj azzal, ha valaki fejleszti, csinosítja, szemrevalóbbá alakítja, azaz a te értelmezésedben "manupilálja", a testét?"

Szerintem akkor van baj, ha azt nem maga miatt teszi. Ha mások kedvében akar járni, és esetleg belebetegszik a saját megfelelési kényszerébe.

"Nem az őskorban élünk, amikor előnyöd származott abból, ha bundát növesztettél mindenhol, mert megvédett a hidegtől."

(Egyébként , úgy igazából, a pofaszakáll nagyon jó cucc a hideg ellen!)

"Nem arról van szó, hogy manapság trendi a szőrtelenítés"

De azért elég trendi.

"...de sokkal esztétikusabb, ha egy nőn nem lógnak cafatokban a raszták."

Azért esztétikusabb, mert azt mondták neked, hogy az esztétikusabb. Nem lenne neked semmi bajod a szőrrel sem, ha nem beszélték volna tele a csinos kis fejed.

És ha akarná sem tudná rasztásítani a szőrét.

(Raszta lábszőr... Hónalj raszta, szemöldök vonás, intim raszta - visítok a röhögéstől.)

"Egyébként, akartam írni korábban is, hogy valószínűsítem, te a természetesség híve vagy, úgyhogy ennyi erővel járkálj meztelen az utcán, mert a ruháiddal is tulajdonképpen "manipulálsz"."

Szíves örömest megtenném, de bevisznek a sittre. Ha pedig már priuszom van, bökné a csőröm, hogy nem egy nagyobb szabású dolog miatt van.

2014. nov. 10. 18:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Pardon: *fonás, nem vonás.
2014. nov. 10. 18:24
 13/24 A kérdező kommentje:

Én magam miatt is csinálom, nagyon rosszul érzem magam így. Eszméletlenül zavar a tudat, hogy olyan helyeken is látható szőr nő, ahol egy nőnek egyébként nem kéne.

Az már mellékes, hogy emiatt még az önbizalmam is a padlón van, és nem merek nyitni a férfiak felé. Lehet, hogy ez az én butaságom, de én nagyon félek attól, hogy nem vagyok annyira jó, hogy a szőrösebb testtel együtt is elfogadjon valaki. Alkatomnak köszönhetően is önbizalomhiánnyal indulok, a szőr meg még egy lapáttal rátesz. :(

De szerintem ezen kár vitázni, mindenki azt gondol, amit szeretne, engem csak az érdekel, hogy egy külső szemlélő hogyan látja ezt a dolgot. Talán én reagálom túl, ezért kell a megerősítés.

2014. nov. 10. 18:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Logikai bukfenc, kérdező. Nem magad miatt csinálod - hanem mert "nem illik bele a Nő képébe". Nem mersz nyitni, mert "így" nem illesz bele abba a társadalmilag idealizált képbe, ahol a nő nem szőrös.
2014. nov. 10. 18:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha így nézzük, akkor valóban mások miatt csinálom. De arról nem tehetek, hogy ez az elfogadott forma, és aki más, azt kinézik, kinevetik, nem foglalkoznak vele. Nem akarom, hogy egy apró kis eltérés miatt kitaszítsanak, ezért rosszul érzem magam miatta. Ha a szőrtelenítés segít nekem megnyugodni és jobban érezni magam, akkor hiába "manipuláció", meg fogom tenni, mert javít a saját komfortérzetemen. Nem én vagyok akkor elrontva, hanem az általános nézet. Én csak nem szeretnék kirekesztett lenni. Ha ez baj, akkor így jártam.
2014. nov. 10. 18:35
 16/24 anonim ***** válasza:

"Nem én vagyok akkor elrontva, hanem az általános nézet."

Megoldottad a rejtvényt.

2014. nov. 10. 18:38
 17/24 anonim ***** válasza:

#11:

"Szerintem akkor van baj, ha azt nem maga miatt teszi. Ha mások kedvében akar járni, és esetleg belebetegszik a saját megfelelési kényszerébe."

Miért betegedne bele? Egy kis sminkbe, vagy egy új nadrágba, szoknyába, blúzba még egy nő sem pusztult bele. Nyilván vannak olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, de ők azért nincsenek annyian, hogy miattuk minden nőt az elkanászosodással kéne megbillogozni.

"Egyébként , úgy igazából, a pofaszakáll nagyon jó cucc a hideg ellen!"

Volt nekem is tavaly.

"De azért elég trendi."

Legyen az. Lehetősége és joga van mindenkinek követni, vagy kiválni a birkatömegből, és a saját utat járni.

"Azért esztétikusabb, mert azt mondták neked, hogy az esztétikusabb. Nem lenne neked semmi bajod a szőrrel sem, ha nem beszélték volna tele a csinos kis fejed."

Azért esztétikusabb, mert esztétikusabbnak látom.

"Raszta lábszőr... Hónalj raszta, szemöldök vonás, intim raszta - visítok a röhögéstől."

Sőt, cseroki hajtamponok is léteznek.

"Szíves örömest megtenném, de bevisznek a sittre. Ha pedig már priuszom van, bökné a csőröm, hogy nem egy nagyobb szabású dolog miatt van."

Tudom ajánlani a barlangok környékét, erdőket, dzsungeleket, lakatlan szigeteket stb. A kutyát sem érdekelné, hogy meztelenül éled a remeteéleted. Lehet új trendet teremtenél ezzel, akkor mit tennél? Megbékélnél a szőrtelen nőkkel? :)

2014. nov. 10. 18:38
 18/24 anonim ***** válasza:

"Miért betegedne bele? Egy kis sminkbe, vagy egy új nadrágba, szoknyába, blúzba még egy nő sem pusztult bele."

Megfelelési KÉNYSZER. Kényszer. Rossz dolog. Nem tesz jót.

Önön szórakoztatásunkra vett holmik nem alakítanak ki kényszert.

"Nyilván vannak olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, de ők azért nincsenek annyian, hogy miattuk minden nőt az elkanászosodással kéne megbillogozni."

Ha befogod a füled, behunyod a szemed és ingerszegény környezetbe vonulsz - igen, nincsenek olyan sokan.

Amúgy de.

"Volt nekem is tavaly."

Nekem csak sál jutott. :( (Griffendéles.) Pedig úgy szeretnék kackiás bajszot!

"Legyen az. Lehetősége és joga van mindenkinek követni, vagy kiválni a birkatömegből, és a saját utat járni."

De a lehetőséggel nem jár együtt ennek a tiszteletben tartása.

"Azért esztétikusabb, mert esztétikusabbnak látom."

Jah, vagy azért.

"Sőt, cseroki hajtamponok is léteznek."

Ne, azért ennél már tényleg majdnem a monitorra köptem a kakaót.

"Tudom ajánlani a barlangok környékét, erdőket, dzsungeleket, lakatlan szigeteket stb. A kutyát sem érdekelné, hogy meztelenül éled a remeteéleted."

A barlangok környékén, erdőkben és dzsungelekben, illetve lakatlan szigeteken nincs Discovery Channel. Ez így nagyon nem jó. Nagyon nem szimpatikus.

"Lehet új trendet teremtenél ezzel, akkor mit tennél?"

Bosszankodnék. Az már nem lenne avant-garde.

"Megbékélnél a szőrtelen nőkkel? :)"

Most sincs bajom velük.

2014. nov. 10. 18:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,szintén szőr problémáim vannak.Nekem szó szerint mindenhol van.Azt tapasztalom,hogy aki közeledik hozzám,megismer,azt nem zavarja,viszont olyan is előfordult már,hogy strandon láttam,hogy nagyon furán,nemtetszően néztek rám. Hiába van szőrtelenítve,azért látszik,hogy eredetileg szőrös ott a testem.Barátomtól is kaptam már megjegyzést,hogy szúrok,de persze ez csak viccesen történt.
2014. nov. 11. 09:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Vmi képet csatolhatnál h végülis mennyire.
2014. nov. 11. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!