Fiúk/férfiak! Titeket zavarna, ha a lánynak/nőnek, aki amúgy nagyon tetszik nektek, szőrproblémái lennének?
Tehát ha kicsit erősebb szőrzete lenne a kelleténél (családi ágon örökölte). Nem szakállra gondolok, de mondjuk sötétebb, sűrűbb szőrzet az arcon és nyakon(pár látható szál), kicsi a mellkason, hason. Persze foglalkozna vele, és rendszeresen szőrtelenítene, de azért az látszik valamennyire. Befolyásoló tényező lenne a kapcsolatot illetően? Kiábrándító lenne, akár annyira, hogy emiatt nem jönnétek össze vele/szakítanátok?
Köszönöm a rendes válaszokat!
18/L
Nem kell ilyen "szőrszálhasogatónak" lenni! :D
Egyébként ha a lábán, combján nincs (erős) szőr, akkor nem zavarna, szerintem, és ha egyébként szép lány és kedves, aranyos.
Lehet, hogy lesz valaki, aki így elfogad, de a tudat, hogy akármit csinálok, látszik a sötét szőr (még akkor is, ha már gyantáztam/kiszedtem), annyit levesz az önbizalmamból, hogy szinte folyton sálban járok már, még nap közben is, és a hajamat is kiengedem, hogy oldalt takarja. :( Ez az egy, amivel olyan kiemelkedően sokat foglalkozom a külsőmet illetően, pénzt meg nem szánok rá. Viszont időt mindenképp, mert egy fél fokkal jobban érzem magam szőrtelenítés után.
Köszönöm azoknak, akik válaszoltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!