Én vagyok az egyetlen, akit jobban aggaszt, hogy nincs miből megélnie, mint az, hogy nincs barátnője?
Nyilván egy normális gondolkodású embernek először az a fontos, hogy legyen állása és meg tudjon élni valamiből, mint az , hogy na akkor barátnő kell mihamarabb.
Akinek meg már van egy rendezett élete annak pedig fontos hogy lehessen egy párkapcsolata is.
Maslow piramis.
Először a létszükségleteid "aggasztanak": étel, víz, oxigén.
Ha ezek megvannak, akkor a következő szint kezd aggasztani, a biztonság.
Stbstb, mindenkit az a szint aggaszt, ami a legalacsonyabb, számára nem biztosított szint. Az afrikai éhezőt kizárólag a kaja aggasztja, ha nincs nője akkor is. De ha biztosítva lenne a kajája és tudná, hogy holnap sem fosztja ki a falvát egy hadúr, akkor már nála is a nő jönne, igen.
és az iskolások? :)
velük mi van? :)
Én suliba járok és
17 vagyok, pénzem egyetemre, főisk. nincs ... hétvégente dolgozom (alkalmi munkák néhány naposak) és még a családi kasszába is be kel segítenem.
Már most aggaszt, hogy miből fogok megélni... :/
k**vár4 igazságtalan ez a geccó élet...
Nagyon igazadvan előző (65 %-os).
Szegényen is lehet boldog valaki.
Én személy szerint inkább egy biztos anyagi alapot szeretnék és aztán fejest ugrani az életbe :)
5# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!