Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én vagyok az egyetlen, akit...

Én vagyok az egyetlen, akit jobban aggaszt, hogy nincs miből megélnie, mint az, hogy nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hol lehet itt elhelyezkedni, mert mindenfelé csak telt ház van vagy semmi visszajelzés.
2014. nov. 10. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyilván egy normális gondolkodású embernek először az a fontos, hogy legyen állása és meg tudjon élni valamiből, mint az , hogy na akkor barátnő kell mihamarabb.

Akinek meg már van egy rendezett élete annak pedig fontos hogy lehessen egy párkapcsolata is.

2014. nov. 10. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. nov. 10. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Maslow piramis.

Először a létszükségleteid "aggasztanak": étel, víz, oxigén.

Ha ezek megvannak, akkor a következő szint kezd aggasztani, a biztonság.

Stbstb, mindenkit az a szint aggaszt, ami a legalacsonyabb, számára nem biztosított szint. Az afrikai éhezőt kizárólag a kaja aggasztja, ha nincs nője akkor is. De ha biztosítva lenne a kajája és tudná, hogy holnap sem fosztja ki a falvát egy hadúr, akkor már nála is a nő jönne, igen.

2014. nov. 10. 17:34
 4/9 Költőnő? ***** válasza:

és az iskolások? :)

velük mi van? :)

2014. nov. 10. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Én suliba járok és

17 vagyok, pénzem egyetemre, főisk. nincs ... hétvégente dolgozom (alkalmi munkák néhány naposak) és még a családi kasszába is be kel segítenem.

Már most aggaszt, hogy miből fogok megélni... :/

k**vár4 igazságtalan ez a geccó élet...

2014. nov. 10. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem azért élek, hogy dolgozzak, hanem azért dolgozok, hogy éljek. Tehát egyértelmű, hogy a barátnő hiánya jobban aggaszt. Akit a pénz hiánya aggaszt jobban, az ténylegesen is a pénz rabszolgája.
2014. nov. 10. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Másrészt nem azért születtünk a földre, hogy egy szűk elit által létrehozott pénzrendszer igáslovai legyünk, hanem hogy az emberi kapcsolatokon keresztül megtapasztaljuk ezt a világot és annak mélységeit.
2014. nov. 10. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon igazadvan előző (65 %-os).

Szegényen is lehet boldog valaki.

Én személy szerint inkább egy biztos anyagi alapot szeretnék és aztán fejest ugrani az életbe :)

5# voltam

2014. nov. 10. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:
7-es igazad van. Sajnos elég rossz úgy élni az ősök nyakán, hogy folyton cseszegetnek, hogy húzzak már el végre, meg nem értik meg, hogy nem úgy van már mint az ő idejükben, hogy rögtön van munka. Ma sokkal szarabb a helyzet. Én is szeretnék már békében egyedül eltartva élni, de ez addig nem lehetséges, míg nincs rendes munnkám, bérem.
2014. nov. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!