Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nálatok milyen hangulatúak a...

Nálatok milyen hangulatúak a táncpróbák?

Figyelt kérdés

Nekünk most volt az első szalagavatós keringő táncpróba. Arra lennék kíváncsi mit beszéltek a partnerrel,vannak-e vicces részek ? Mennyire vagytok közeli viszonyba?

Nálunk nagyon jó hangulat volt!!!

18/L

2014. nov. 10. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
a hangulat jó szokott lenni, a tánctanár nyomorék, siralmas tempóba haladunk, de én elvagyok a táncpartneremmel, gúnyolódunk az egész cuccon mikor csak lehet 19/f
2014. nov. 10. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Egész jó volt, de jobb lett volna, ha mi választunk párt és nem kijelölik, hogy márpedig te vele fogsz táncolni ha tetszik, ha nem.

Voltak vicces részek, főleg az első néhány alkalom, amikor a tánctanár fogta a fejét és látszott rajta, hogy azon gondolkozik, hogy most rögtön felmond :D

2014. nov. 10. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is nagyon jók és viccesek :D várom is a következőt :D
2014. nov. 10. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Én utáltam. Pedig amúgy nagyon jó osztályom volt, az akkori párom a mai napig az egyik legjobb barátom. Mégis utáltam. A tanár egy irritáló, pattogós s_ggfej volt. A keringő nem az én műfajom. És a partneremé sem. Bár neki még mindig jobban ment mint nekem. Ő ráncigált össze-vissza("vezetett"), közben együtt szidtuk a világot, magunkat, hogy belementünk ebbe a tortúrába, és a másikat mert csak. Az egész szalagavatós cécóból csak a cigiszünetek és az after voltak jók.
2014. nov. 11. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Anno mikor voltak én kedveltem őket, bár rémesen béna voltam kezdetben leginkább mert nem igazán nyúltam hozzá a táncpartneremhez holott kellett volna... De gátlásos emberként ez nem volt egyszerű. Aztán mikor sikerült ezen túllendülni ahogy megismertem a partnerem már én lettem az egyik legjobb benne. Még a felkészítő tanárok is elismerték :)

De szép időszak volt az szívesen visszamennék oda.

2014. nov. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!