Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsák le a fiúk a...

Hogyan szólítsák le a fiúk a lányokat, ha a lányok állandóan a telefonjukat nyomkodják?

Figyelt kérdés
Nem az összes, de jelentős többségben vagy zenét hallgat fülesen, vagy Facebookon van, mert ő olyan fontos személy, hogy 5 percet nem tud nélküle meglenni...
2014. nov. 8. 22:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

9. "Figyelj, bocsi, hogy zavarlak, de..." = "Figyelj, bocsi, hogy élek, de..."

persze ez függ a hangsúlytól is, de ha ezt mondod, akkor nem tűnsz elég nagy farkú, szőrös falkavezérhímnek, és a nőstény nem akar majd veled párosodni, mert nem akar tőled kis szürke farkasokat

...ja, én is ritkán szólítok le lányokat

2014. nov. 8. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
Szerezd meg a számát és hívd fel
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Hazafelé sétáltam a 4órás utam után, hulla fáradt voltam, zenét hallgattam, és leszólított egy srác, kivettem a fülest és meghallgattam mit szeretne :D Nem olyan bonyolult ez, ne a kifogásokat keresd mindenben, hanem a kihívást.
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy,pont itt van a lényeg,hogy manapság sehogy és sehol nem lehet megszólítani őket,mert mindentől félnek,és elfordulnak mindentől...Ja és mellé még fapofát vágnak,hogy még véletlenül se lehessen bármit is látni rajta...
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Korán reggel álmosan, vagy egy fárasztó nap után hazafelé tele van az utca fapofával mászkáló emberekkel. Ezt már rég megfigyeltem, de ez ne legyen már kifogás. Komolyan, október 31-én idén először bolondosra vettem a figurát és nap végén hazafelé feltettem egy boszisapit. A fapofával mászkáló emberek közül sokan megláttak és elmosolyodtak, talán kevésbé morcosan értek haza. Az emberek fásultak, sajnos sokan már fiatalon is, de azért ebből fel lehet rázni sokakat (azt nem mondom, hogy mindenkit). El lehet szakítani az embereket a gépektől, el is szakadnak, ha a megfelelő a társaság, sokan csak azért bújnak a kütyük mögé, mert nincs más.
2014. nov. 8. 22:44
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
#11.: Hát akkor nem "Figyelj, bocsi...", hanem "Helló, figyelj csak!", esetleg még be is hajolhatsz az arca és a kijelző közé :D Ez csak stílus kérdése, a lényeg, hogy nem olyan nagy energia addig elvonni valaki figyelmét a mobilról, amíg kiderül, hogy hajlandó-e szóba állni velünk.
2014. nov. 8. 22:46
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

bárhogy,eszembe jutott egy régi történet....de a lényege az hogy megnyerőnek születni kell,meg nem számít semmiféle hülye duma,meg marhaságok,nem bűvész vagyok b+,csodáljon amiért létezem.Hisz ez a dolguk.

bár nekem nem szokásom,telefonba temetkező tucat nőket szólítgatni.Baráti,ismerősi társaságból válogatok magamnak nőstényt,meg ezek itt laknak helybe.Meg sz*r poénon is nevetnek illemből,imádom!

a telefonos dolog meg ja nagy átok a világnak,mindet fel kéne rúgni a sínekre,aki azzal a tenyerébe közlekedik

2014. nov. 8. 23:00
 18/19 anonim ***** válasza:
13%

11.-nek igaza van, és ezt lányként írom. "Bocsi,hogy zavarlak,de..." és itt jön valami erőltetett téma? Nem jó. :/

Nekem is van egy pali, aki folyton próbál beszélgetni, tegnapi beszélgetésünk:

- Szia!

- Szia!

- Képzeld, haveromnak eléggé fel kell kötnie a tangáját a huga miatt...

WTF, kit érdekel a haver és a huga? Egyébként az egész csávó olyan, hogy látszik rajta az erőltetettség...

Egyébként nem tudom, én ha zenét hallgatok, vagy épp beszélgetek valakivel, akkor nagyon is jól elvagyok a saját kis világomban, és amúgy sem szeretem a "leszólítgatást", bizalmatlan vagyok, és ha még látásból sem ismerlek szinte, akkor nem megyek sehova...

19/L

2014. nov. 9. 00:09
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 - Az értelmesebbje elsőre is veszi a lapot, a kérdés szerintem nem a te balekod típusairól szól (neki egyébként eléggé egyértelművé tetted, hogy nem kívánatos számodra a társasága?), hanem úgy egyáltalán. Egyébként ha útbaigazítást kérnének tőled és azért szólítanának meg, akkor is ekkora gondot okozna? Mert akkor inkább nincs véleményem...
2014. nov. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!