Hogyan szólítsák le a fiúk a lányokat, ha a lányok állandóan a telefonjukat nyomkodják?
9. "Figyelj, bocsi, hogy zavarlak, de..." = "Figyelj, bocsi, hogy élek, de..."
persze ez függ a hangsúlytól is, de ha ezt mondod, akkor nem tűnsz elég nagy farkú, szőrös falkavezérhímnek, és a nőstény nem akar majd veled párosodni, mert nem akar tőled kis szürke farkasokat
...ja, én is ritkán szólítok le lányokat
bárhogy,eszembe jutott egy régi történet....de a lényege az hogy megnyerőnek születni kell,meg nem számít semmiféle hülye duma,meg marhaságok,nem bűvész vagyok b+,csodáljon amiért létezem.Hisz ez a dolguk.
bár nekem nem szokásom,telefonba temetkező tucat nőket szólítgatni.Baráti,ismerősi társaságból válogatok magamnak nőstényt,meg ezek itt laknak helybe.Meg sz*r poénon is nevetnek illemből,imádom!
a telefonos dolog meg ja nagy átok a világnak,mindet fel kéne rúgni a sínekre,aki azzal a tenyerébe közlekedik
11.-nek igaza van, és ezt lányként írom. "Bocsi,hogy zavarlak,de..." és itt jön valami erőltetett téma? Nem jó. :/
Nekem is van egy pali, aki folyton próbál beszélgetni, tegnapi beszélgetésünk:
- Szia!
- Szia!
- Képzeld, haveromnak eléggé fel kell kötnie a tangáját a huga miatt...
WTF, kit érdekel a haver és a huga? Egyébként az egész csávó olyan, hogy látszik rajta az erőltetettség...
Egyébként nem tudom, én ha zenét hallgatok, vagy épp beszélgetek valakivel, akkor nagyon is jól elvagyok a saját kis világomban, és amúgy sem szeretem a "leszólítgatást", bizalmatlan vagyok, és ha még látásból sem ismerlek szinte, akkor nem megyek sehova...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!