Miért csinálják ezt a lányok?
Figyelt kérdés
Bepróbálkozok egy lánynál vissza utasít mert ő nem akar kapcsolatot + hisztizik a semmiért.Aztán pár nap múlva lát egy másik lánnyal és akkor már rögtön mindenkinek elmondja milyen szar szemét szar alak vagyok hogy bánok a lányokkal csak szexre használom őket folyamatosan megcsalom a barátnőm nehogy szóba álljanak velem.Nem egy csaj utasított már el ezért.Rendszeresen hallok másoktól olyan dolgokat amik nem is igazak de ő azért csak mondja.2014. nov. 8. 21:17
1/6 Kisboltos válasza:
mert ő még akart tőled valamit, csak nem akarta magát könnyed eléd vetni. aztán mikor látta, hogy már nem udvarolsz neki, akkor bosszúból elkezdte ezeket terjesztnei
2/6 anonim válasza:
egyetértek fajtásr :$
csak nekem osztálytárs/évfolyamtársszinten
egy osztálytárs viszautasitott , másnap VÉLETLENÜL odamentem az egyik osztálytársamhoz ( lány ) és még nap végén az egyik évfolyamtársamhoz ( e is lány ) és másnap peig az az osztálytársam aki viszautasitott az lett féltékeny meg kiabált velem hogy mien paraszt gerinctelen vagyok :p , én meg csak néztem hogy mit akar XD
3/6 anonim válasza:
hát mert 1 szemét bitch. ha van kocsid gázold el XDDD(ok ez csak vicc)
4/6 anonim válasza:
Vagy féltékeny rád, vagy ez a tipikus "ő maga sem tudja, hogy mit is akar, de te vagy a szemét, gerinctelen féreg, ha nem úgy csinálsz mindent, ahogyan ő gondolja" típusú hozzáállás nála. Ha legközelebb látod őt, akkor mondd meg neki, hogy ha egyszer nemet mondott, akkor fejezze be, te se szólsz bele az ő életébe. Ha meg a sz.rkavarásáért valahogyan visszavágnál neki, akkor még ő lenne a szegény ártatlan áldozat, szóval jól ki van ez találva.
5/6 A kérdező kommentje:
És ettől neki jobb lesz?Azt hiszi még ezek után akarnék tőle bármit is?
2014. nov. 8. 21:27
6/6 anonim válasza:
Ez azert van mert a nok szeretnek tobb csavot talonban tartani. Ha egyikrol kiderul, hogy nem jo party akkor egybol ottlehet a masik, ez a noi HIPERGAMIA. Olvass utana mihamarabb mielott a sok luzer 0ra szavaz es letorolteti a valaszom, mert faj az igazsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!