Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálják ezt a lányok?

Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelt kérdés

Konkrétan miért döntenek úgy a lányok egyre inkább, hogy a fiúk helyett a lányokat választják?

Nem jönnek ki velük?

A női test jobban izgatja őket? Ha igen akkor miért, mi az amit szebbnek látsz? Alig hiszem már el, hogy az én testemet - sportoló férfi vagyok, valaki tényleg szépnek és vonzónak tartja. Azon túl, hogy megsimogatják esetleg nagy ritkán és megjegyzik, hogy szép kocka hasam van.

Sok béna srác van, de nem lehet, hogy nem ők tehetnek róla? Azaz ők is de azzal sosem lesz jobb a helyzet, hogy egyből elutasítóak a lányok velünk férfiakkal amint nem ütjük meg a mércét. Szeretnének a nőkkel megismerkedni és boldoggá tenni őket de folyva folyvást azzal találkozok, hogy a lányok elutasítóak.

Nekem is vannak hülyeségeim amit ki akarok javítani de nem nagyon kapok második esélyt a lányoktól.

Nálatok lányok, egy kevésbé jól sikerült-felszabadult randi után egyből hátra vágjátok a potenciális partnert?

Mert én úgy érzem, hogy ha az ember nem üti meg a mércét ami urambocsá néha elég magas - legyen jó fizetésed, nagy farkad, kocsid, saját lakás, legyél humoros, intelligens, kedves de mégis sugározd az erőt - mint ha valami disney hősről beszélnének.

Nem tudom, hogy ezekből mi igaz de mért ne lehetne az.

Ismerek prostit aki már 16 évesen nyalt csajt.

Egy rakat nőről tudom, hogy ki próbálta 3asban vagy a pasija mellett néha csajozni jár.

Én nem értem ezt...

2014. nov. 5. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én meg ezt még nem vettem észre.
2014. nov. 5. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Konkrétan miért döntenek úgy a lányok egyre inkább, hogy a fiúk helyett a lányokat választják?"

Nem "döntenek úgy", hanem egyre többen fel merik vállalni, hogy a nők tetszenek nekik.

Akinek meg nem vagy az esete, annak másodszorra se leszel az valószínűleg, és ez nem csak a kisportolt testen múlik.

2014. nov. 5. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt tapasztaltam, hogy nem teszik olyan magasra a lécet a csajok.

Csóró dákként (ha fater nem pénzel, csak pár napot dolgozol vagy tanítasz egy hónapban) még nehéz csajok igényeinek megfelelni, de ha valahogy kinézel, akkkor mikor lesz egy jobb állásod (multinál felsőfokú végzettségű munkakör már bőven az), tartasz egy 5-10 éves autót, lakást bérelsz, kicsit adsz magadra, akkor már bőven jó vagy a legtöbb csajnak.

2014. nov. 5. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Jaj, de rosszul látod a dolgokat. Jaj.

Először, azok a nőnemű egyedek, akik "egyre inkább a lányokat preferálják", alapjából véve nem mono-szexuálisak. (De alapjáratos sem létezik olyan, hogy "egyre inkább".)

Vagy a női test, vagy a női érzelmek. Kinek mi. Nő nőt gyakrabban ért meg.

Vannak a "béna" srácok, vannak az agresszív, manipulatív, hazug, nőgyűlölő, nőverő, szexista, hím soviniszta, kegyetlen, indulatos (és a többi) srácok - akik szint úgy tehetnek sok mindenről. :-)

Kérdés: nem gondolod, hogy oka van annak, hogy egyáltalán nem kapsz második esélyt? Hogy valamit Nagyon elszúrsz már elsőnek? Senki sem tökéletes, soha nem is volt és soha nem is lesz, de ahhoz már tehetség kell, hogy valakit sokszor-sokszor elutasítsanak második nekifutásra. Egy kevésbé jól sikerült, felszabadult randi után is bőven akadnak olyanok, akik megszavazzák a bizalmat a másiknak.

A mércésről pedig csak annyit, hogy ne dobálózz ostoba sztereotípiákkal, mert ezen az oldalon senki sem komálja az ilyet. :-) Maradjunk ennyiben.

A prostituáltnak az a dolga, szex munkás lévén, hogy kiszolgálja a vendégeket. Tizenhat, vagy sem, a pénzért meg kell dolgoznia. A vendég neme pedig mindegy. Öregem, hiszen tizennégy évesen megy a szopi, nem csak hetero kapcsolatokban. Ezen nem kell fenn akadni. Te is kivered. Őt meg kinyalt valakit. Na és?

De kérdező... téged most az zavar, hogy nem akar mindenki rácuppanni a csinos kis farkadra? :-) Böki a csőröd, hogy nem mindenki heteroszexuális?

2014. nov. 5. 13:17
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért miért jönnek mindig ezzel a pénzes marhasággal a pasik? Persze egy bizonyos korban már fontos a fizetés de bőven elég annyi amiből jól el lehet éldegélni amiből már nem kell megfontolnod hogy az olcsóbbik szalámit vedd meg.

És ez is már csak akkor fontos mikor az összeköltözésnél tart az ember. A farokméret a másik mánia. Persze minden lányt izgat a gondolat hogy x centivel milyen de ha ki tudod elégíteni a párodat pont le szarja majd a méreted. Igen lehet meglepő de a kocsi pl imponáló mert csöppet kényelmesebb kocsival menni akárhova mint busszal de nem ez fogja eldönteni a dolgot. A saját lakás is egy bizonyos korban már fontos de bőven jó ha bérelt. Azért egy csöppet kényelmesebb egy olyan lakásba följárni akár csak aludni is de ugye egyebeket csinálni is ahol nincsen még x ember rajtatok kívül vagy nem épp a leendő anyós alszik a szomszéd szobában. A többibe nem tudok belekötni az úgy van ahogy írtad. Humoros kedves és erőt sugárzó pont megfelelne ha sok futkározna belőle az utcán.

És igen ha az első randin úgy érzem nem nekem való az adott pasi akkor valószínűleg ennyi volt. Ha téged nem fog meg egy csaj akivel először találkozol ne adj isten esetleg a külseje se tetszik annyira akkor adsz neki még egy esélyt? Mert amennyiben nem ne várd el tőlünk se.

Hogy miért van a csaj csajjal az jó kérdés. Igazából a lányok nagyrészt igényesebbek és ezáltal szebbnek tűnnek. Ha egy elhízott pasi egy sovány pasi és egy nő között kéne választanom... Nem tudom hogy döntenék. És sajna nagyrészt ez a mai valóság. Az hogy te nem vagy ilyen nagyon jó de ha kimész az utcára nézd meg hány elfogadható alkatú és kinézetű nő és hány ugyanilyen pasi van. Elszomorító.

2014. nov. 5. 13:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Van mérce, de az mindenkinél más.

Neked is van egy mércéd, akármit mondasz.

Persze vannak, akik meg eleve a saját nemükhöz vonzódnak, van, aki meg azért vált irányt, mert túl sokat csalódott, és a saját neme megértőbb volt vele. Ezt mondjuk az érintettek jobban tudják, én hetero vagyok.

2014. nov. 5. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Most nem értem milyen bajod van az ilyen divat leszbikkel? Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. A nőknek meg úgy egyáltalánban azért magasak az igényeik, mert a média átmossa az amúgy is nagyon befolyásolható agyukat (ez is a célja) ezért szállnak el a földről. Annyi tanácsot tudok adni, hogy a remény hal meg utoljára...
2014. nov. 5. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 Csöndben megsúgom, hogy nem léteznek divat leszbikusok és alles zusammen, mindenki agya nagyon befolyásolható - itt nem csak a médiára gondolok.
2014. nov. 5. 13:37
 9/14 A kérdező kommentje:

#4 persze hogy gyakrabban ért meg, mert a férfitől olyan dolgokat vár el ami szinte képtelenség. Egy érzelem nélküli droidnak akarja látni. Aztán ha nem vagyok érzéketlen és képes vagyok érezni akár sírni, megbicsaklik bennem a bizalma, mert ugye egy férfi nem sír.

Én irigy vagyok a nőkre megmondom őszintén, mert meleg nem tudnék lenni viszont nagyon vágyok a gyengédségre amit én férfi nem kapok meg a nőktől mivel bénácska vagyok, a férfiaktól megint nem mert nem az megszokott kapcsolat férfi és férfi között, hogy hízelegjünk egymásnak, egymás kedvébe járjunk, kedves szavakkal illessük a másikat.

Biztos tehetnek a szemét pasik is ennek a dolognak a kialakulásában de ők miért szemetek? Nem akarom a nőkre terelni a felelősséget csak fura, hogy az idiota alkoholista, agresszív vadbarom primitív embereknek néha-néha azért van nő a közelükben. Ha azokhoz a nőkhöz közelítenék egyből elküldenének a faszba, vagy kihasználnának.

Biztos, hogy valamit rosszul csinálok de nem tudom, hogy mit csinálok annyira rosszul.

Amikor a szórakozóhelyen megismerkedek egy csajjal akkor általában laza vagyok, szexuálisan túlfűtött (általában a csaj is) így könnyű megtalálni a közös témát, kicsit még játszok vele. Egy inger szegény környezetben csak vele vagyok, nem nagyon tudok úgy viccelődni vele stb.

Van olyan haverom akivel csomószor összeveszek valamikor durvábban valamikor kevésbé de én bírom. Tényleg néha kiakaszt mégis jobban bírom mint az átlagosabb haverjaimat. Szóval ezért gondolom azt, hogy ha a csaj adna még egy esélyt akkor lehet a következő randin tök jót vitatkoznánk, utána nevetnénk hülyeségeken majd beszélgetnénk az élet dolgairól stb..

Egyik nap tök empatikusan ráírtam a csajra aki nem akar új randit tőlem, hogy "lehet túl gyors voltam amit sajnálok mert nem akartam, hogy rosszul érezd magad. HA tényleg így döntesz oké elfogadom csak légy szíves írd meg, hogy mivel volt problémád. Köszi, Légy jó!" Nem írt vissza.

#5 Ha a külseje nem tetszik akkor nyilván nem. De akkor randira sem megyek el vele. Persze van igazság abban, hogy ha valaki nagyon idióta akkor lerázom, de sokszor van olyan, hogy randira sem jönnek el pedig a buliban smároltunk, facen dumáltunk. Nem értem. Tényleg nem értem, hogy mit rontok el. Hisztiznek a nők, hogy nincs pasi miközben csak a tökéletest keresik. Mert mivan ha azért viselkedek furcsán az első randin mert nagyon tetszik nekem a lány és szorongok? Megsúgom semmi. Nem fogadják ezt el a lányok! Hiába lehetek jó az ágyban, hiába lehetek humoros, hiába állhatok relatív jól anyagilag ez sosem derül ki és ezért mérhetetlenül dühös vagyok, hogy így bevagyok korlátolva.

Én pont úgy látom, hogy az arányok lassacskán felcserélődnek. Egyre több pasi jár konditerembe, figyel oda az étkezésre.

#6 sokat csalódott... magában? Azért csalódik az ember mert egy hozzá nem illő embernek nem kell? Ha valakit átvernek az tényleg rossz de sokszor nem ez van.

2014. nov. 5. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:

#9 "persze hogy gyakrabban ért meg, mert a férfitől olyan dolgokat vár el ami szinte képtelenség. Egy érzelem nélküli droidnak akarja látni. Aztán ha nem vagyok érzéketlen és képes vagyok érezni akár sírni, megbicsaklik bennem a bizalma, mert ugye egy férfi nem sír."

Én erre azt válaszolnám, hogy a Társadalom akar inkább szociopata droidokat kreálni a férfiakból, mondván, hogy amelyik érzelmes, nyíltan felvállalja ezt, nőies. És ami nőies a társadalomban, az gyenge.

(Ez érvényes a második bekezdésben leírtakra is.)

"fura, hogy az idiota alkoholista, agresszív vadbarom primitív embereknek néha-néha azért van nő a közelükbe"

Mert az az idióta alkoholitsa, agresszív vadbarom egy nőverő idióta alkoholista agresszív vadbarom, és a személy, aki mellette van, retteg az életéért. Az az agresszív vadbarom fizikálisan erősebb, akkor és úgy bántalmazza, ahogy és amikor akarja. Betöri lelkileg - de ezt nem meri kimutatni, hiszen mindenkinek azt diktálják, hogy a jobb énjét kell mutatni az embereknek. Nem beszélsz párkapcsolaton, családon belüli erőszakról. Nem szólsz, ha csonttörésig vernek - hiszen szereted a másikat. Minimum függsz tőle.

Ehhez hozzátenném, hogy sok ember 1, kapcsolatfüggő 2, olyan lelki sérült, aki Nem Tudja, milyen egy egészséges kapcsolat, mert soha sem volt szerencséje hozzá 3, retteg vagy függ a másiktól és kényszerből marad mellette.

"Biztos, hogy valamit rosszul csinálok de nem tudom, hogy mit csinálok annyira rosszul.

Amikor a szórakozóhelyen megismerkedek egy csajjal akkor általában laza vagyok, szexuálisan túlfűtött (általában a csaj is) így könnyű megtalálni a közös témát, kicsit még játszok vele. Egy inger szegény környezetben csak vele vagyok, nem nagyon tudok úgy viccelődni vele stb.

Van olyan haverom akivel csomószor összeveszek valamikor durvábban valamikor kevésbé de én bírom. Tényleg néha kiakaszt mégis jobban bírom mint az átlagosabb haverjaimat. Szóval ezért gondolom azt, hogy ha a csaj adna még egy esélyt akkor lehet a következő randin tök jót vitatkoznánk, utána nevetnénk hülyeségeken majd beszélgetnénk az élet dolgairól stb.. "

Hát... értem én, de meg kell mondjam, nem fűlne a fogam hozzád, ha az első megnyilvánulásod, "szevasz, dugunk?" és "leszopsz, cica?". Ez így, véleményem szerint, paraszt. Ha pedig az első benyomás rólad az, hogy paraszt vagy, nem fog tovább lendíteni.

Mellesleg próbálj meg szórakozóhelyen kívül is ismerkedni. És az Istenit, ne nyomulj mindenkire. :-)

A nem reagálás tud bunkó dolog, és nagyon is jogos lenni.

2014. nov. 5. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!