Miért csinálják ezt a lányok?
Konkrétan miért döntenek úgy a lányok egyre inkább, hogy a fiúk helyett a lányokat választják?
Nem jönnek ki velük?
A női test jobban izgatja őket? Ha igen akkor miért, mi az amit szebbnek látsz? Alig hiszem már el, hogy az én testemet - sportoló férfi vagyok, valaki tényleg szépnek és vonzónak tartja. Azon túl, hogy megsimogatják esetleg nagy ritkán és megjegyzik, hogy szép kocka hasam van.
Sok béna srác van, de nem lehet, hogy nem ők tehetnek róla? Azaz ők is de azzal sosem lesz jobb a helyzet, hogy egyből elutasítóak a lányok velünk férfiakkal amint nem ütjük meg a mércét. Szeretnének a nőkkel megismerkedni és boldoggá tenni őket de folyva folyvást azzal találkozok, hogy a lányok elutasítóak.
Nekem is vannak hülyeségeim amit ki akarok javítani de nem nagyon kapok második esélyt a lányoktól.
Nálatok lányok, egy kevésbé jól sikerült-felszabadult randi után egyből hátra vágjátok a potenciális partnert?
Mert én úgy érzem, hogy ha az ember nem üti meg a mércét ami urambocsá néha elég magas - legyen jó fizetésed, nagy farkad, kocsid, saját lakás, legyél humoros, intelligens, kedves de mégis sugározd az erőt - mint ha valami disney hősről beszélnének.
Nem tudom, hogy ezekből mi igaz de mért ne lehetne az.
Ismerek prostit aki már 16 évesen nyalt csajt.
Egy rakat nőről tudom, hogy ki próbálta 3asban vagy a pasija mellett néha csajozni jár.
Én nem értem ezt...
A csalódottságot úgy értem, hogy idiótákat fogott ki, akiken elsőre nem látszott, egy darabig még jó is volt, aztán fordult a kocka, kiderülnek a kevésbé jó (vagy kifejezetten rossz) tulajdonságok (káros szenvedélyek, agresszió...), egy darabig az ember ad még új esélyt, kinél hol a határ, aztán egy idő után már feladja. Ilyenkor jön az, hogy többé már egy se kell, aztán ezt mindenki másképp kezeli, maradhat szingli, csapatot vált, csak kihasználja a másikat, és semmi komolyba nem megy bele (másokon áll bosszút)...
Ez férfiakkal és nőkkel egyaránt előfordul, itt is láttam már erre hozzászólásokban példát, de a családunkban is volt ilyen.
No, de ne add fel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!