Van egy fiu aki tetszik es ha mas fiuval beszelek a szeme elott akkor vegig fapofaval nez. Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 16:19
2/10 A kérdező kommentje:
Hat kossz..ertelmesebb kommentalo?
2014. nov. 8. 16:24
3/10 anonim válasza:
hát bocs, de lehet, hogy 1-nek igaza van. mégis mit kellene csinálnia a fiúnak?
4/10 A kérdező kommentje:
De ha annyira leszarna akkor miert nez?
2014. nov. 8. 16:28
5/10 anonim válasza:
attól függ milyen természetű. ha gátlásos akkor vissza fogja magát mert aggódik hogy hogyan reagálnál arra ha hirtelen felugrana és féltékenykedne. vagy, tényleg pont leszarja amit csinálsz és nem érdeklődik irántad komlyabban
6/10 A kérdező kommentje:
De akkor erre valaszoljatok: ha nem erdekli mit teszek akkor miert nez olyan feltunoen? Amugy alapbol folyton figyel de ez masabb..
2014. nov. 8. 16:30
7/10 anonim válasza:
ezt nem tudjuk innen kideríteni, vagy azért néz, mert féltékeny, vagy csak bambul maga elé. igyekezz közelebb férkőzni hozzá, hátha elhív randira és akkor összejöhettek, több értelme van, mint elemezgetni, hogy hogyan néz.
8/10 anonim válasza:
én mindíg mindenkit nézek, olyan vagyok mint az uhu, ritkán pislogok és sokat nézek egy irányba, nem lehet hogy ő is ilyen? :D
9/10 A kérdező kommentje:
A suliban van palya es ott szoktunk setalgatni noss ha jobb oldalon vagyok akkor arra fordul ha baj akkor balra es igy tovabb! Meg mar volt olyan tobbszor hogy elmentunk egymas mellett es mindjetten egyszerre visszaneztunk
2014. nov. 8. 16:35
10/10 anonim válasza:
unatkozik, + énis van h csak úgy nézek lányokat azok meg nem tudják h mivan xd és jó szórakozás hogy az emberek félnek a másik szemébe nézni ezért csak egy pillanatra n3znek mindenhova és utána elrántják a fejüket xd, egyszóval unatkozik és le se szar téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!