Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mindig úgy szakítják...

Miért mindig úgy szakítják meg a férfiak a velem történő ismerkedést facebookon vagy sms-ben, hogy "nem benned van a hiba, de nem alakult ki bennem az a bizonyos plusz"? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ezt miért nem tudják már a legelején közölni pár hét után személyesen vagy legalább telefonba, mert még az is közvetlenebb, miért kell kvázi hülyíteni még hetekig, hónapig mindennapos kommunikációval, hogy jobban fájjon utána, hogy hirtelen vége?

2014. nov. 8. 16:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es neked sincs túl sok jó tapasztalatod a hozzászólásod szerint... Az eltűnés sem fair megoldás, azt is tapasztaltam már.
2014. nov. 20. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Férfiként én is az eltűnéssel találkoztam párszor; olyan még nem volt, hogy valaki simán kijelentette volna, hogy bocs, de mégse jössz be. Én még sose ráztam le senkit, de biztos megmondanám neki, ha ilyet tennék.
2014. nov. 20. 22:49
 13/16 anonim válasza:
Ismerős a szituáció :(
2014. nov. 20. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Tűntek már el előlem és tűntem el én is, nem mindig tudja a másik szemébe mondani az ember hogy: úristen veled aztán soha.

N

2014. nov. 20. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
14: Szerintem meg gerinctelen dolog az ilyen.
2014. nov. 20. 23:35
 16/16 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék kedves kérdező, csak éppen a női válaszra. Mert eddig elém sem állt oda egyik sem, hogy ne haragudj,nem működik.
2014. nov. 20. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!