Melyik esetben mennétek el a sráccal első megszólításra randira / kefélni?
1) jól öltözött, márkás ruha ékszerek ( pl. napszemüveg, karóra (arany)
2) drága sportkocsi
3) drága terepjáró
4) egyéb... fejtsd ki bővebben
Ahogy magamat ismerem, az ovulációm idején némi társalgás után egy szép, mediterrán sráccal, aki lelkesen gyakorolja a magyar nyelvet a néhány napos turistáskodása alatt, simán benne lennék, ha épp nem lenne senkim.
Nem értem a logikát a sok pénz/jó kocsi és a szex között. Azzal nem lehet csábítani; nekem nem lesz különösebb hasznom egy egyéjszakás kalandból, még akkor se, ha fizetnek érte, legfeljebb egy olyan kapcsolatból, ahol eltartanak.
A pasik milyen könnyen beszélnek pár r*biről készült videó alapján...
Engem ezek közül egyik se érdekel nem értek a kocsikhoz az ékszere meg hidegen hagynak. Jó test szép mosoly nyitott tekintet elég egy randira -olyan helyen ahol sok az ember- de lefeküdni biztos nem fogok első nap senkivel és most jön hogy húú de felszínes k..va vaagy de senki belső értékei se fognak megfogni egy pillanat/megszólítás alatt
A youtubos videókon szerintem mindegyik csaj az eltartásra pályázik.. csak később pofára esnek, úgy a a camera előtt és a valóságban is.
Nekem sem kellene hosszú távon egy ilyen csaj, de szükség törvényt bont :) arra az időre.
Régebben a csajok használták ki a tudásomat, kihasználták, hogy szívesen segítek a tanulásban csak azért, hogy addig is a közelükben lehessek vagy, hogy azt higgyem ha majd idejük lesz szívesebben eljönnek velem. Azóta se lett barátnőm, de mivel jól keresek úgy döntöttem akkor itt az én időm, fordult a kocka, a kerék, vagy a szekér rúd vagy akárminek is nevezzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!