Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik esetben mennétek el a...

Melyik esetben mennétek el a sráccal első megszólításra randira / kefélni?

Figyelt kérdés

1) jól öltözött, márkás ruha ékszerek ( pl. napszemüveg, karóra (arany)

2) drága sportkocsi

3) drága terepjáró

4) egyéb... fejtsd ki bővebben

2014. nov. 8. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Egyik esetbe se
2014. nov. 8. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Egyikbe se.
2014. nov. 8. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
itt minden nő azt fogja rni, hogy soha aztán youtubeon mennyi ilyen videó van, hogy pl. meg sem kellett szólalnia a srácnak aztán már beültek mellé...szóval a kérdésre válaszolva sztem autó/motor elegendő és mindegy milyen kategória csak drágának tűnjön...de amúgy egy simsonnal is lehet modellt felszedni ha a lány falun nőtt fel és imádta a simsont és itt bp-n már senkinek sincs és akkor Te jössz megmentőként (tapasztalatból mondom! ;))
2014. nov. 8. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Minden esetben, de szeretnek azzal szépíteni, higy egyik esetben se.
2014. nov. 8. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
de akármilyen autód/motorod van, nagy előnynek számít főleg hogy a mai nők túl kényesek és kényelmesek...gondolom a kényelem miatt van előrébb az autós pasi, de az biztos, hogy előrébb van, mint a bkk-s...az új kolléganő pl. úgy örült neki, hogy munka után hazavittem, hogy másnap át is hívott egy kávéra és csak egy 2006-os Skoda Octaviám van, mondjuk tényleg nagy és újnak tűnik. :D
2014. nov. 8. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahogy magamat ismerem, az ovulációm idején némi társalgás után egy szép, mediterrán sráccal, aki lelkesen gyakorolja a magyar nyelvet a néhány napos turistáskodása alatt, simán benne lennék, ha épp nem lenne senkim.

Nem értem a logikát a sok pénz/jó kocsi és a szex között. Azzal nem lehet csábítani; nekem nem lesz különösebb hasznom egy egyéjszakás kalandból, még akkor se, ha fizetnek érte, legfeljebb egy olyan kapcsolatból, ahol eltartanak.

2014. nov. 8. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

A pasik milyen könnyen beszélnek pár r*biről készült videó alapján...

Engem ezek közül egyik se érdekel nem értek a kocsikhoz az ékszere meg hidegen hagynak. Jó test szép mosoly nyitott tekintet elég egy randira -olyan helyen ahol sok az ember- de lefeküdni biztos nem fogok első nap senkivel és most jön hogy húú de felszínes k..va vaagy de senki belső értékei se fognak megfogni egy pillanat/megszólítás alatt

2014. nov. 8. 16:09
 9/10 A kérdező kommentje:

A youtubos videókon szerintem mindegyik csaj az eltartásra pályázik.. csak később pofára esnek, úgy a a camera előtt és a valóságban is.

Nekem sem kellene hosszú távon egy ilyen csaj, de szükség törvényt bont :) arra az időre.

Régebben a csajok használták ki a tudásomat, kihasználták, hogy szívesen segítek a tanulásban csak azért, hogy addig is a közelükben lehessek vagy, hogy azt higgyem ha majd idejük lesz szívesebben eljönnek velem. Azóta se lett barátnőm, de mivel jól keresek úgy döntöttem akkor itt az én időm, fordult a kocka, a kerék, vagy a szekér rúd vagy akárminek is nevezzük...

2014. nov. 8. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a youtubeon lévő lányok is így vélekednének az ilyen videón szereplő lányokról:D
2014. nov. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!