Vannak ezen az oldalon normális, nem fétises fiúk (pasik) akik 176-178 cm és vékonyak és természetesen helyesek is és ismerkednének?
Én meg rühellem a pasikat. :D
Csak szexre jók arra se mindegyik ja meg hogy kivigye a szemetet..
AZ ÉN ÉLETEM úgy élem ahogy akarom!És még élvezem is.! szóval nekem ne mondja meg senki hány pasival feküdhetek le mikor és kivel..
nem kell irigykedni..meg kötekedni.azért mert neked kevés jutott.
Így:
"Hogyan tudom törölni a regisztrációmat?
A regisztrációd törlésével minden a fiókodhoz kapcsolódó beállítás elveszik: kérdésfigyelők, kérdésszűrési beállítások, regisztrációkor megadott adataid.
A kérdéseid és a válaszaid nem törlődnek, hiszen ezekhez már mások is hozzáadtak dolgokat (kérdéseidhez válaszokat írtak, válaszaidra reagáltak, vagy válaszaidat értékelték).
A regisztrációd törlését - amennyiben jól meggondoltad -, biztonsági okokból csak e-mailben kérvényezheted. Kérlek, hogy a regisztrációdhoz beállított e-mail címről küldj egy e-mailt az info@gyakorikerdesek.hu címre, melyben a törlést kéred. Moderátoraink egy-két munkanapon belül teljesítik kérésed."
"normális, nem fétises"
Mondja ezt egy felszínes és anyagias nő, olvastam a kérdező további hozzászólásait. Ritka elkeseredettnek és rászorulónak kellene lennie egy valóban normális férfinak, hogy szexen kívül bármi mást akarjon egy ennyire nem normális nőtől.
Szia!
Én rám majdnem illenek a feltételeid.
Az a baj, hogy 182 cm magas vagyok és még csak 26 éves.
Fétiseim nincsenek és vékony vagyok.
A leírtak alapján te tökéletes példája vagy az elhasznált és kiégett nőknek.
Max 10 mi? De nem tudtad számolni?
Jajj hagyjuk már. Aki 10 különböző f.a..s.z.t nem tud megszámolni magában állítása szerint, abban vagy 20 járt.
Én 30 körül nem sokallanám a 10et, nem erről van szó.
De te nem annyit vertél az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!