Vannak ezen az oldalon normális, nem fétises fiúk (pasik) akik 176-178 cm és vékonyak és természetesen helyesek is és ismerkednének?
Figyelt kérdés
leginkább 27-30 közöttiek.2014. nov. 7. 23:59
21/51 A kérdező kommentje:
előbb szeretném jó alaposan megismerni azt aki tetszik nekem.
2014. nov. 8. 00:19
22/51 anonim válasza:
Na kérdező, csak a te kedvedért elővettem a külső merevlemezemet és előkerestem az archívumomból ezt:
Erre reflektáltam, ha nem értenéd -> # 10
Egyébként 26 vagyok és normális. De inkább "alig használt" lányokkal szeretnék csak ismerkedni.
23/51 anonim válasza:
Fétises vagyok picit magasabb nem csontos, ismerkedünk?
24/51 anonim válasza:
#22: Ezt majdnem az összes huszonéves nőnek lehetne mutogatni...
25/51 A kérdező kommentje:
nem vagyok használt...csak úgy írtam hogy szeretném megtalálni életem párját már és nem mindenkivel lefeküdni..
nem fétis kizárva!
2014. nov. 8. 00:24
26/51 anonim válasza:
24: Tudom, sajnos. De ő legalább beismerte.
27/51 A kérdező kommentje:
akkor keress magadnak egy húszonéves szűzet!
2014. nov. 8. 00:26
28/51 anonim válasza:
27: Nem szÜzet keresek, hanem csak olyant, aki kevés férfival volt eddig. Szerintem ez nem egy akkora hatalmas elvárás.
29/51 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy sokkal voltam? ???
úristen utálom ezt az oldalt itt csak gyökerek vannak..!?
2014. nov. 8. 00:30
30/51 anonim válasza:
Fura hogy nem talalsz ilyen pasit. Sok lanynak ez alacsony testalkat plusz a vekonysag se vonzó..
Nem lehetnek túl kelendőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!