Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy valljam be, hogy szeretem?

Hogy valljam be, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Volna egy lány, ismerem már 1-2 éve. Táncolok, és ő is, egy csapatban vagyunk, és esténként régóta együtt szoktunk buszozni. Rengeteget beszélgetünk, néha-néha edzés előtt találkozunk is, és elmegyünk együtt valahova. Mindig szépen mosolyog rám, és nem úgy néz rám mint a többire... Hogy mondjam el neki, hogy szeretem? Félek az elutasítástól, és attól is, hogy egy barátság omolna össze... Amit rólak kell tudni, hogy kicsikét kövérebb vagyok (175cm 85kg) és ez miatt egy kis testzavarral is rendelkezel, és ebből kifolyólag mi van, ha az nem tetszik neki? Tanácstalan vagyok..

2014. nov. 7. 23:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted, mondd el neki. Ha tényleg olyan jóban vagytok, meg fogja érteni, max azt fogja mondani, hogy nem akar kapcsolatot, de barátok maradhattok. Egy próbát megér. :) Ha nem mondod el, meg fogod bánni... Főleg ha közben összejön valakivel.
2014. nov. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!