Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be neki, hogy szeretem? Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nagyon szeretek. nemsokára lesz egy ilyen baráti összejövetel, és ő is ott lesz. Szerintetek jó lenne, ha pl. este elmennénk valamerre sétálni, és bevallanám neki?
Egyből smároljam is le, vagy csak valljam be? Nem bírom már tovább, és ezt találtam a legjobb alkalomnak. 15/F
2014. jún. 23. 18:54
1/5 anonim válasza:
csak lassan a dolgokkal, ha egybol lerohanod inkabb elijjeszted magadtol
2/5 anonim válasza:
A séta jó ötlet. Mondjuk hazakísérni ha benne van ő is. Lesmárolni azért csak úgy ne. Ha tüzessé, forróvá válik a hangulat akkor igen.
3/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok tapló, mint te.. :) Első válaszoló kössz! :)
2014. jún. 23. 18:59
4/5 anonim válasza:
Jó ötlet. Először mindenképp mondd el mit érzel, utána jöhet a csók- De tényleg csak finoman közeledj hozzá, ha ő is hasonlókat érez, akkor majd jobban belemélyedtek a dologba úgy is. :D
5/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek valamennyit ihatok azért? :D nem úgy értem, hogy a sárgaföldig, csak ellazulásig.. :DD Értitek.. tehát annyira az nem befolyásolja?
2014. jún. 23. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!