Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mit gondolnátok, ha a...

Lányok mit gondolnátok, ha a pasi, akit elutasítottatok öngyilkos lenne?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
azt, hogy hála istennek elküldtem.
2014. nov. 9. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy fiú egyszer próbált így zsarolni, hogy öngyilkos lesz, ha nem lehet velem, mert annyira szeret. Nagyon rossz érzés.
2014. nov. 20. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:
azért érdekesek a hozzászólások , mindenki a másikban kereste keresi a hibát magában senki!! pedig a másik félnek is lehetnek érzései!
2014. nov. 20. 18:23
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ilyenkor a nők húznak egy strigulát és örömtáncot járnak, meg maszturbálnak arra, hogy a srác kinyírta magát.
2014. nov. 20. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocs, de aki csak bepróbálkozik, nem volt köztünk semmi, max. haver, vagy még annyi se, és nem is akarok tőle többet, hadd ne én legyek már a hibás azért, amiért ő egy gyenge jellem vagy mert a szülei elb*ták a nevelését. A kérdésben nem egy meglévő párkapcsolatról van szó. Meg akit szeretek, azt nem zsarolom, öngyilkossággal főleg nem...
2014. nov. 20. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
a zsarolás az zsarolás, viszont aki már meg is teszi az egy elkeseredett ember!!! azért azt sem kell elfelejteni ,hogy 1 hibás nincsen!
2014. nov. 21. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet hibás az, aki elutasítja a másik közeledését, ha az nem kölcsönös. Sajnálatból nem jövök össze senkivel.
2014. nov. 21. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!