Lányok mit gondolnátok, ha a pasi, akit elutasítottatok öngyilkos lenne?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 21:49
2/17 anonim válasza:
férfiként egy önző faxnak gondolnám mert ez valamilyen szinten már lelki zsarolásnak számítana
3/17 anonim válasza:
Azt, hogy valami halál szánalmas és gyenge emberrel jártam. Azért a temetésére elmennék.
4/17 anonim válasza:
Azt gondolhatják, hogy nem az ő hibájuk.. ilyet csak egy beteg ember tesz, és nem tehetett arról. Ha nem utasította volna el, hanem kényszerből megy bele az meg zsarolás )lelkileg).
5/17 anonim válasza:
Sajnálnám, lelkiismeret-furdalásom lenne, de ha valami nem megy, akkor nem megy (ezer oka lehet, hogy miért. Tudom milyen, engem is utasítottak el és éreztem így, időbe telik, de fel lehet dolgozni).
6/17 anonim válasza:
Bizonyítéknak venném, hogy hülye és jól tettem, hogy kiadtam az útját.
7/17 anonim válasza:
A családját sajnálnám, ő meg valószínűleg beteg volt. Nem lenne lelkiismeret-furdalásom, mivel utálom az érzelmi zsarolást. Aki ilyen, az agresszióra is hajlamos.
8/17 anonim válasza:
Általában aki képes az öngyilkosságra, ott valami hibádzik mentálisan. Személyes tapasztalat.
9/17 anonim válasza:
Hát az alány meg szívná.Rendőrség.A csávo családjának a gyülőlete a barátai gyülőlete.Azt garantálom hogy a lánykának is komoly gondokat okozna.
10/17 anonim válasza:
Nem az én dolgom pátyolgatni egy pszichés beteget, aki nem tartozik a közvetlen családtagjaim közé. Ha a leendő férjemmel történne valami, ami miatt az idegei károsodnának, és összeomlana, természetesen maximálisan mellette állnék, de aki csak bepróbálkozott, és nem jött be, azért nem én vagyok a felelős, hanem az ő családja, a közvetlen környezetnek az elsődleges feladata ezekre odafigyelni. Tudom, hogy baromira nehéz, mert van ilyen a családunkban, de ha a beteg hülyeséget tesz (egy semmiségért öngyilkos lesz, ilyet ép elméjű ember akkor se tesz, ha balszerencsés a társkeresésben), ezt csak a hozzá legközelebb állók tudják megakadályozni, megelőzni, mert ők ismerik az állapotát legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!