Elmondanátok nekem milyen az amikor az ember igaz szerelmet érez?
Figyelt kérdés
Fiút lányt akárhányat írjatok akárkik :) 16/F
Ja... és főleg a hölgyekre vagyok kíváncsi.
2014. nov. 7. 21:06
11/17 anonim válasza:
A pancsolt bóvli kokainhoz tudnám hasonlítani. Sar, de te jónak éled meg és függőséget okoz. Mindíg rossz a vége. 20F
12/17 A kérdező kommentje:
nincs kivétel a rossz alól véletlenül?
2014. nov. 7. 21:29
13/17 anonim válasza:
Nagyon sok tapasztalatom van, a legtöbb indirekt. És nincs, bárki bármit mond! Egyzer elkezded és nem tudod abbahagyni. Nekem sikerült úgy, hogy másokkal beszélgettem ilyen témákról és segítettem, innen tudom.
14/17 A kérdező kommentje:
értem :) hát nekem az elsővel rossz tapasztalatom van. aztán kihasználtam valakit és most itt vagyok
2014. nov. 7. 21:32
15/17 anonim válasza:
nem nagyon vanak belso tulajdonsagaik csak tureshataraik vanak amenyire tapasztaltam. amig nem talal nalad menobet vagy gazdagabat adig elvileg tenyleg szeret de ahogy van valaki mas te mesz a feledes homajaba.
16/17 A kérdező kommentje:
ennyi az egész?
2014. nov. 7. 21:37
17/17 anonim válasza:
3. kommentelő te most konkrétan úgy mondtad el ezt mintha te ezt tudnád... Szinte egyik lánynak főleg nem a nőknek nem a külsőségek a lényeg inkább a személyiség... A nők egyáltalán nem pénz éhes dögök. Látszik,hogy sohasem volt értelmes párkapcsolatod vagy egyáltalán kapcsolatod egy nővel sőt még egy helyesírási szótárral sem volt még... Gratulálni tudok a hülyeségedhez!:) Ha szerelmes az ember annak az az egy valaki a tökéletes és nem tudja meglátni benne a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!