Ki hol, és hogyan ismerkedett meg mostani párjával?
Ha valami nagyon extrém körülmény volt akkor azt is nyugodtan mellé írhatod. Kort és nemet is írjál kérlek a végére. :)
Megjegyzés: A kezed nem minősül barátnőnek/barátnak.
11# A nevedből látszódó hozzáállással mit ne mondjak, igazán nehéz kihívás lehet ismerkedni. Bár ahogy mondod kicsit fura elképzelni, hogy így írásból, hogyan is lehet beleszeretni a másikba.
Szerintem (bár nem vagyok benne biztos), hogy csak a kellő szikrát adja ami igazán akkor lobban be (vagyok alszik ki) amikor élőben látják először egymást.
egy gimibe jártunk,(ő már elballagott)
én tizedikes ő tizenkettedikes volt:) már régóta kiszemelt engem, csak "sose talált alkalmat ,hogy leszólítson"ezért ezt leírta facebookon,és ott kezdtünk el beszélgetni,persze nem sokat ,csak egy picit ismerkedtünk, háromszor elhívott randizni, annyira aranyos volt,hogy nem tudtam ellenállni,és most is együtt vagyunk, már 20 hónapja együtt vagyunk .
Életem legjobb döntése volt,hogy elkezdtem vele járni,mert 20 hónap után is nagyon boldog vagyok vele.
Csodálkoztam,mikor azon a bizonyos napon,kaptam egy levelet egy fiútól egy olyan suliban ahol nagyon egyedül érezem magam. És csak emiatt nem bánom,hogy pont ebbe az iskolába csöppentem kilencedikesként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!