Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szóltok lent a hozzászólás...

Mit szóltok lent a hozzászólásokhoz?

Figyelt kérdés
[link]

2014. nov. 7. 17:00
1 2
 1/17 Kurtz Bickle ***** válasza:
De azért előtte felveszem a karjaimba, és hagyom, hogy átkulcsolja a nyakam. Ez még belefér, a dugás már nem!
2014. nov. 7. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
eléggé megoszlanak a vélemények, melyik hozzászólásról írjak?
2014. nov. 7. 17:02
 3/17 A kérdező kommentje:
Amelyikről gondolod. :)
2014. nov. 7. 17:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Igazából gyakorin napi 8-10 kérdés alatt mennek szinte szóról szóra ezek a kommentek. Ez egy soha el nem dőlő vita lesz a sértett fiúk-lányok és a reális gondolkozásúak között. Mert ugye a sértett fúj az ellenkező nemre akik megpróbálják meggyőzni stb szerintem ismerjük ezeket a vitákat.
2014. nov. 7. 17:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hatalmas igazságalapja van. Ennyi ember nem beszélhet össze, hogy most aztán kiutáljuk a nőket, és ugyanazzal vádoljuk őket. A nők máshogy vannak kódolva, és hiába szajkózzák, mennyire jó lenne egy rendes, normális pasi, VALAHOGY sosem őket választják.
2014. nov. 7. 17:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Azt hogy nagyon sok van és nincs kedvem elolvasni őket.
2014. nov. 7. 17:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A legfelső komment minden elmond.
2014. nov. 7. 17:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak, akik azt írták, hogy természetes, ha valaki hűséges marad a párjához, nagyon is igaza van.

Nehogy már körberajongjunk valakit azért, mert nem csalja meg az első adandó alkalommal a párját, ez a természetes magatartás, ha valaki kapcsolatban él.

Másrészt elszomorító a tény, hogy annyi gerinctelen ember van, hogy már ki kell hangsúlyozni azt, ha valaki tisztességes, de zárójelben hozzáteszem, hogy nem nagy dolog olyat találni, aki az.Az egyetlen probléma, hogy általában a lányok éppen az ilyen fiúkat ignorálják és inkább egy olyat preferálnak, aki bunkó és semmibe veszi őket, utána pedig csodálkoznak, ha mondjuk megcsalják őket.

Ki lehetne lépni az ördögi körből, ha változtatnának a hozzáállásukon.

2014. nov. 7. 17:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Ennyi embernek csak igaza lehet, ha mind ugyanazt szajkózzák.
2014. nov. 7. 17:22
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Leírom ismét de hogy minek...

Azért nem a kedves srácok vannak választva nagyrészt mert töketlen egy banda. Akár tetszik akár nem. Én próbáltam ilyen párral és megőrített. Oké hogy kedvesek vagytok de miért kell lemenni papucsba? Mert persze akinek nem inge ne vegye magára de nem egy helyen ezt tapasztalom. Az ilyen tipikus kedves fiúk nem véletlen válnak unalmassá.

És akkor vannak ugye azok a fiúk sajna kevesebben akik a kedvesség mellé még merések is kicsit csibészesek. Na ők azok akikre én speciel vadászok.

Ettől függetlenül elismerem hogy a rossz fiúk előbb találnak párt de azért mert erőt sugároznak. A legtöbb kedves fiú egyszerűen semmi erőt nem sugároz pedig ugye az erősebb kutya b*szik elv nálunk is érvényesül.

2014. nov. 7. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!