Honnan tudom, hogy valóban kedvel vagy csak szórakozik?
Külföldön élek, s megismerkedtem interneten egy katona sráccal hónapokkal ezelőtt, nagyon megkedveltük egymást. Időközben történtek dolgok, amik miatt kissé távolságtartó lett, volt 1 - 2 hónapos mosolyszünet kétszer is, de most megint beszélgetünk. Azt tudni kell róla, hogy szeret flörtölni, és ezt nem tagadja, ugyanakkor nálam is próbálkozik.
A gondom az, hogy nem tudom, hogy csak szórakozik velem, vagy esetleg lehetne belőle bármi komolyabb? Nem szeretnék egy lenni a sok közül - ha netán van több is -, szeretnék megspórolni egy csalódást.
Tudom, ezt nehéz így látatlanban megmondani, de gondoltam, akik jártasabbak az interneten való ismerkedésben, hátha tudnak érdemleges tanácsot adni.
Köszönöm!
még Magyarországon voltam, mikor megismertem, aztán kiköltöztem oda, ahol ő is él, de távol vagyunk még így is egymástól, így egyelőre csak netes kapcsolat.
Rákérdeztem, nem is olyan rég, hogy más lányokkal is hasonló beszélgetései vannak-e, azt mondta nem, de hát mondani akármit lehet... :-) Kedvelem őt, de az időmet és energiámat sem szeretném pocsékolni, ha nem érdemes rá.
Fontos kedesek:
-te hány éves vagy?
-o hány éves?
-te hol laksz?
-o hol lakik?
-érzed hogy megbecsülne?
-szoktatok a kapcsolatotokrol beszélni?
Tudom, hogy találkozás nélkül semmit sem lehet mondani, de sosem ismerkedtem interneten, vele valahogy így alakult.
Én 23 éves vagyok, ő 26, mind a ketten Amerikában élünk.
Ami elbizonytalanít az az, hogy flörtöl... így, hogy sosem találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!