Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokáig azt hittem van nő...

Sokáig azt hittem van nő akiért érdemes küzdeni. De qrvára nincs. Szerintetek sem?

Figyelt kérdés

tudom most jön majd a nők részéről a feminista ostoba dumáűjuk...

tények:

a legelején eljátssza h mekkora jó fej, meg szolid nem bulizós, ragaszkodó, azt amikor kiadod neki a lelkedet, ott csesz át, meg elkezd semmibe venni, ahol tud.

egy nő se érdemli meg a férfi szeretetet, szerelmet. mind egy ordas ribizli. nem?

jó helyen keresgélek, értelmes lányk közt....le ne írd hogy nem.

2014. nov. 6. 23:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ja, akkor nem szabad bedőlni nekik? sose adjam ki a lelkemet? akkor meg tahó leszek köcsög nem? vagy leszarjam? csak fura hogy igazából nem vagyok nyalizós típus figyelek arra, hogy ne fárasszam meg érzelmileg a csajt nem nyáladzok de mihelyt egyenes vagyok vagy korrekt visszaélnek vele. már felb asz. tök durva hogy minden csajnak kattanása volt akikkel jártam vagy ismerkedtem. nem volt egy épeszű éplelkű értelmes. befosok. nemár hogy egyedül kelljen mennem az úton mert mindegyik selejtes....
2014. nov. 6. 23:39
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Kettes vagyok!

Lepontozhattok. Nem bánom.

De most ezen siránkozunk itt. Magamat sem értem miért.

Ti mert nem találtok rendes lányt. De be kell vallanom, én sem rendes fiút....

Ez fordítva is igaz.

Nem tudom most itt kinek mi az elmélete, kinek mi a normális. Mindenkinek más.

Én azokat gondolom normálisnak, akiknek nem a pénz, nem a külsőség a fő. Nem mutiba kell a barátnő, hanem komolyan veszi a kapcsolatot.

Én preferálom az intelligens embereket. Ehhez nem kell jelesnek lenni. Csak egy kis józan paraszti észnek. Amivel fel bírja fogni, hogy hiába a kérdés, a siránkozás, ha nem keresel, nem is találsz normális lányt.

Tudom biztos kerestetek már. De ennyiben hagynátok?

Keressetek tovább, és találtok.

2014. nov. 6. 23:40
 13/29 anonim ***** válasza:
#9 pont az hisel amit akrsz nekem etol nem lesz kevesebem mint ami van xd
2014. nov. 6. 23:42
 14/29 anonim ***** válasza:

Basszus de szanalmas tizenevesek vagytok..nyigtok itt osszevissza (eletkori sajatossagotok sajna) de mire eleritek a 40 eves kort 80 szazalekotok csalados ember lesz...

Elnezest, este van mar, ilyenkor farasztobbak vagytok.

2014. nov. 6. 23:47
 15/29 A kérdező kommentje:

12-esnek:

te azért nem találsz normális fiút bocs mert nektek nőknek a normális legtöbbször a küllemi vonzalmi jellemzőkben merül ki hozzácsapva max azt, hogy legyen jófej meg vicces. mivel nem nézitek a lelkét, emiatt rakás olyan rendes srácra rá sem néztek aki az említett küllemi rostán nem esik át, vagy kicsit is eltér a dédelgetett álomképtől.

nekem a normális lány az lenne aki nem kerget naív álmokat pl plátói szerelmeket, hanem a jelenben él felvállalja a nőiességét lelki szinten és játszadozások nélkül képes magát adni. nem mosott az agya és a lelke, nem befolyásolható a hülye barátnői által. teljesen megbízható kedves beszédes melegszívű. ez alapnak kéne legyen. rohadtul nem az.

ne gyere már ezzel lécc. én keresek de nem találok ilyet. aki normális az meg már foglalt mind. szopás. megérdemelném ha tényleg szart se tennék érte.

16/29 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért írtad ki a kérdést? Láthatóan semmi olyan véleményt nem fogadsz el, ami nem egyezik a tieddel.
 17/29 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2014. nov. 6. 23:51
 18/29 anonim válasza:
Vannak normális lányok, a 4 mrd közül kifo:-) gtál 1-2 szűzkur vát, ne ábrándulj ki, lehet elpazarolsz egy olyan lányt majd aki tényleg szeret...
2014. nov. 6. 23:51
 19/29 anonim ***** válasza:
12# jah mert nektek a normalis a szoke herceg feher lovon aki kicsit is elter etol az azonal kuka vagy baratzona ha ep van mas tulajdonsaga amit kihasznalhac.
2014. nov. 6. 23:52
 20/29 anonim ***** válasza:
Akkor ne küzdj. Pfff jól kitoltál velem. Egy paranoid idiótával kevesebb...
2014. nov. 7. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!