Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokáig azt hittem van nő...

Sokáig azt hittem van nő akiért érdemes küzdeni. De qrvára nincs. Szerintetek sem?

Figyelt kérdés

tudom most jön majd a nők részéről a feminista ostoba dumáűjuk...

tények:

a legelején eljátssza h mekkora jó fej, meg szolid nem bulizós, ragaszkodó, azt amikor kiadod neki a lelkedet, ott csesz át, meg elkezd semmibe venni, ahol tud.

egy nő se érdemli meg a férfi szeretetet, szerelmet. mind egy ordas ribizli. nem?

jó helyen keresgélek, értelmes lányk közt....le ne írd hogy nem.

2014. nov. 6. 23:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
36%
Jól látod, de ne mond el nekik. Csit!
2014. nov. 6. 23:29
 2/29 anonim ***** válasza:
53%
Van olyan akit nem ismersz még...
 3/29 anonim ***** válasza:
55%
udv a megvilagolsultak klubjaban teso. ha vigaszra vagysz sajna nemtudok adni mert ez ijen amit leirtal egyedul azal tudsz rajtuk felulkerekedni ha gazdag vagy mert a noket felnotkent csak azal tudod erdekelni. szoval minel elobb szeksz jateknak nezed oket es lesz penzed rajuk annal elobb leszel tenyleges boldog ahogy pl en.
 4/29 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,ogy a kereslet és a kìnálat ritkán találkozik. Plusz,tetszik,nem tetszik, soha nem szabad kiadnod magad.
2014. nov. 6. 23:31
 5/29 A kérdező kommentje:
2-es az a baj hogy dehogynem. ez egy süket duma hogy van ilyen. mert akkor nem derülne ki idővel az összesnél h gáz van velük. mindegyik csak áltatja magát meg a rendes pasikat. nagy szar a lelkük.
2014. nov. 6. 23:31
 6/29 anonim ***** válasza:
17%

igen igy van a tenyek 1. mondata.

Mivel nagyon akar kotodni ezert jatszak el, viszont ha bedolsz nekik és ekkor te vagy hülye (bocs), mert azt ök nem birjak ha kiadod a lelked.

Tudod nagyon sokaig gondolkodtam pont ezen amig erre rájöttem. És ez a részükröl tényleg egy kamu, ugyanakkor ha megtetszik neked vki te is bevethetsz / bevetsz olyan eszkozoket amikkel tenyleg csak azt akarod elerni h a magadevá tedd a kiszemeltet.

A legfontosabb és a kulcsa az egésznek h tudd hova tenni a dolgokat és tudj az élet bizonyos szakaszain egyedül végig menni, ennyinek elégnek kell lennie és kevesebb csalódás fog érni. Vagy ha nem is kevesebb nem fognak méllz sebet ejteni.

2014. nov. 6. 23:34
 7/29 anonim ***** válasza:
5%
amugy eredetileg en is normalis csavo voltam persze irni akor se tudnam nyilvan mert ez egy betegseg es rohadt sokat szenvedtem miatuk fiatalkent szoval amit az elob irtam az konkret elettapasztalat.
2014. nov. 6. 23:34
 8/29 anonim ***** válasza:
58%

Senkiért nem éri meg. Tulajdonképpen élni sem éri meg de muszáj, ezért legalább meg kell próbálni jól kijönni belőle.

Még jó hogy egyre több helyen legális a fű.

2014. nov. 6. 23:35
 9/29 anonim ***** válasza:
#3 ezzel a helyes irassal el is hiszem h mennyi pénzed van :)
2014. nov. 6. 23:36
 10/29 anonim ***** válasza:
...s egyszer majd lesz egy kislanyod..emlekezz irasodra.
2014. nov. 6. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!