Csajok, kinek mikor vallottak utoljára szerelmet?
Tudoom, régi kérdés, de aki most olvassa, azt talán érdekelheti...
Eddig két fiú vallotta be hogy tetszem neki, többet szeretne, bár ismerőseimtől párszor visszahallottam már, hogy xy-nak bejövök, meg ilyenek.
Az első fél évvel ezelőtt volt, egyik osztálytársam, akivel addig barátok voltunk, jól elbeszélgettünk, majd egyik nap suliban az udvaron sétáltunk, és elmondta, hogy nagyon tetszem neki, és hogy ha én is így érzek, többet szeretne barátságnál. Erre totál lesokkoltam, de elmondtam neki, hogy nincs meg az a plusz, én csak barátként szeretem, de adjon időt, hátha lesz valami, de nem lett.
Másik az tegnap volt, ezért néztem át a többiek élményeit itt gyakorin :D
A fiú a másik osztályba jár az évfolyamból. A sulinkban van egy diákoknak szóló évi 4 alkalmas szimfonikus koncert bérlet, mindketten jelentkeztünk rá (zenélünk mindketten, én zongorázom 7 éve, ő gitározik 4 éve). A koncert helyére tartva szoktunk beszélgetni, akkor ismertük meg jobban egymást, szerintem akkor tűnhettem fel neki. Majd egy kiránduláson szintén. Jól elvoltunk, sok közös témával, zenei ízléssel. Én nem éreztem többet barátságnál, de ő egyre jobban kezdte el megmutatni azokat a jeleket, hogy tetszem neki: mindig ott volt ahol én, alkalmat, burkolt bókok, indokot keresett arra, hogy beszélgessünk, messengeren többször mondta, hogy majd átküld egy zenét, olyan átlátszó volt, tudtam hogy csak azért küldi át hogy beszélgessünk, de olyan aranyos volt :) Aztán megkérdezte, hogy beszélhetnénk-e, majd órák után a suli folyosón elmondta, mit érez, nem lepődtem be, mert sok erre utaló jel volt, azt mondtam, hogy még gondolkodom rajtunk, adjon időt.
Amúgy mindketten azt mondták, hogy azért tetszem nekik, mert nem olyan vagyok mint a suli többi lánya: hangos, ri.bisen öltözködő, sablonos témákon felszínesen röhögő lány, hanem értelmes, jó társaság, okos, szép, aranyos, vicces :D
ez nagyon jól esett, de még nem érzem magam késznek egy kapcsolatra, még ha "csak" kézenfogásból és csókból is áll.
Szerintem nem vagyok olyan "suli legmenőbb, legszebb lánya" típus, mégis -állítólag- sok mindenkinek tetszem.
Szinte fekete haj, fehér, orcán picit szeplős bőr, barna(hogy a szavaikkal éljek) gyönyörű szem, szép mosoly, nem vagyok magas, 155 cm, de sosem szoktam kihívóan, ízléstelenül öltözködni, inkább az egyszerű de nagyszerű ruhákat szeretem. Szeretek zenélni(zongora, gitár, néha furulya), énekelni, rajzolni, netezni, beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!