Van olyan ember itt, aki nagyon megfogott titeket?
Figyelt kérdés
Akivel szívesen beszélgetnétek, de nem ír vissza.2014. nov. 6. 19:43
21/34 Buford Tannen válasza:
19-es mivan nem jutott punci? :D
22/34 anonim válasza:
20 ezzel a névvel nem is leszel túl népszerű a nők körében, de ez csak egy tipp..
23/34 anonim válasza:
#22: Szerinted ez az én polgári nevem? :) Én ide nem ismerkedni járok, szögezzük le gyorsan.
24/34 anonim válasza:
Elég sokan járnak ide ismerkedni, de azok olyanok is.. csak emiatt gondoltam :)
25/34 anonim válasza:
#24: Csak azt nem értem, hogy miért feltételezted rólam ezt? Azt hiszed nem vagyok tisztában vele, hogy ezt a nicknevet nem éppen nőcsábászkodásra találták ki? :D
27/34 anonim válasza:
25 "A nicknevemből adódóan akadt már párnapos levélváltás erejére néhány arrogáns, nősoviniszta hárpia. :D Meglepő, hogy azért olykor előfordul itt is logikusan gondolkodó, racionális gondolkodású lány, csak sajnos nagyon kevés."
28/34 anonim válasza:
#24: Amúgy ismerkedtem már interneten más helyeken - itt még nem -, hát ott rendesen bele is tört a bicskám. Úgyhogy meghúztam egy határvonalat, és inkább a felszínességre törekszem, ha nővel való netes ismerkedésről van szó. Megtanultam nem beleélni magam semmibe se.
29/34 anonim válasza:
#27: Nem ismerkedni járok ide, már írtam. Egy pár üzenet meg még nem jelenti azt, hogy házasságot és hűséget fogadok.
30/34 anonim válasza:
Szerencsére nincs és remélem nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!