Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan ember itt, aki...

Van olyan ember itt, aki nagyon megfogott titeket?

Figyelt kérdés
Akivel szívesen beszélgetnétek, de nem ír vissza.

2014. nov. 6. 19:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Volt már pár ember, de általában leléceltek. Vannak persze olyanok is akik érdekelnének, de nem írok rájuk.

Nem vagyok sajnos túlzottan szociális egyed.

2014. nov. 6. 19:58
 12/34 anonim válasza:
Igen, mondjuk csak pár levelet váltottunk, de nagyon kíváncsivá tett. Lehet elijesztettem a sok hülyeségemmel. Mindegy, ő tudja.
2014. nov. 6. 19:59
 13/34 anonim ***** válasza:
62%
saját magam! nem tudok betelni,szeretem magam,és lenyűgözöm.
2014. nov. 6. 19:59
 14/34 anonim ***** válasza:
67%
Nem én írtam ki a kérdést!!!tévedés mar-csa.
2014. nov. 6. 20:01
 15/34 anonim ***** válasza:
21%
Engem lenyűgöz 066Apollyon330 önimádata, már-már én is odavagyok érte. :$
2014. nov. 6. 20:02
 16/34 anonim ***** válasza:
Van
2014. nov. 6. 20:05
 17/34 Buford Tannen ***** válasza:
70%
Nem tudom,ti mi a búbánatot tudtok csinálni,hogy nem írnak vissza,idáig nekem még mindenki visszaírt.
2014. nov. 6. 20:06
 18/34 anonim ***** válasza:
A nicknevemből adódóan akadt már párnapos levélváltás erejére néhány arrogáns, nősoviniszta hárpia. :D Meglepő, hogy azért olykor előfordul itt is logikusan gondolkodó, racionális gondolkodású lány, csak sajnos nagyon kevés. A kérdésre visszatérve, igen, megfognak azok a lányok, akikkel lehet egy jóízűt vitatkozni, s nálam még az egymás ócsárolása is belefér - de természetesen csak itt, ezen az oldalon, mert a való életben kerülni szoktam a konfliktusokat.
2014. nov. 6. 20:15
 19/34 anonim ***** válasza:
18 Szerintem téged mindenki "megfog", aki nőnemű és hajlandó szóbaállni veled, és nem zavar el az első pillanatban, de a neved azt sugallja, hogy ez nem sűrűn esik meg veled.
2014. nov. 6. 20:21
 20/34 anonim ***** válasza:
#19: Valóban így van, valóban próbálkozom mindenkiben felfedezni a pozitív tulajdonságokat, s derűlátóan újabb és újabb ismertségekre szert tenni. Az már más kérdés, hogy előfordul, amikor jól pofára esek, mert megint megástam a naivságomnak köszönhetően a saját gödrömet, de ez legyen az én gondom. :)
2014. nov. 6. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!