20-25 éves egyetemista srácok mi az, ami titeket egy lányban külsőleg megfog, amitől "kiemelkedik" és meg akarjátok ismerni?
Szép, kislányos arc, pici, törékeny alkat, konszolidáltan elegáns öltözködés, fehér bőr, vörös, vagy sötét haj. Ez ami külső terén megfog. Ó és a magassarkú cipők a pici lábakon.
Belsőre, ha a lány, szerény, okos, kedves, aranyos, sokat mosolyog, művelt, nem kényes, szereti a természetet, szeret kirándulni, konzervatív gondolkozású.
Ami nagyon nem jön be: plázamacskás öltözködés, egoizmus, flegmaság, liberalista értékrend, önjelölt művészlélek mentalitás, túlzott szexuális szabadosság.
24F
Nem járok egyetemre, viszont egy egyetemista lány tetszik már fél éve, szóval gondoltam idepofátlankodom. Külsőre szerintem "tömegcsajnak" mondaná sok ember: Barna haj, barna szem, piszeforma orrocska. Ami a test többi részét illeti, pedig úgy néz ki, ahogyan egy fiatal lánynak ki kell néznie. Teljesen átlagos, egészséges, nőies alakja van.
Én elég jól meg szoktam nézni az embereket, megragadnak bennem a részletek, és nagyon tetszik például a dús, fényes hajkoronája, ami barna, de mégis ilyen kis szőke szálak vegyülnek bele itt-ott. Szerintem ő "alapból" szőke volt, csak így bebarnult neki, és még nem ért teljesen véget eme folyamat. :-)
Aztán tetszik még a bármiféle beavatkozás nélkül is szép, hosszú szempillái, a pillantása, öltözködése. Az, hogy mindig szép a haja, kulturáltan eszik, megnézi a boltban a termékek hátulján, hogy mi is található benne. De nem ez a lényeg! Van az egész lényében, tartásában, mozgásában valami megmagyarázhatatlan varázs, ami számomra különlegessé és érdekessé teszi. Egyébként egy visszahúzódó, szolid lánynak tűnik, nem azért különleges, mert furán megy, vagy hangos, vagy ilyesmi. Semmi kirívót nem produkál, és valahogy pont ettől lesz kirívó számomra. Csendes tündérke, mégis dörömböl a szívem érte. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!